Uw rotating
equipment

Altijd in beweging

Kijk verder
Voor Food & Pharma

Hygiënische betrouwbare productieprocessen

Voor Industrie

Voorkom stilstand en verbeter uw proces

Voor Waterschappen

Voor droge voeten en schoon & voldoende water

Voor Technische Dienstverleners

Inzetbaarheid van rotating equipment specialisten

U kunt op ons rekenen

24 UUR PER DAG. 7 DAGEN PER WEEK.

Met 7 vestigingen door heel Nederland, 300 vakmensen en 100 servicebussen zijn we hét servicebedrijf voor uw rotating equipment. De grootste staalproducenten en zuivelfabrieken, waterschappen en technische dienstverleners rekenen op de service van Facta. Met onze kennis van de nieuwste technieken, staan we voor ze klaar als ze ons nodig hebben. En dat doen we nu al ruim 60 jaar. We leggen de lat hoog voor onszelf. We blijven onszelf ontwikkelen en houden onszelf scherp. Elke klant, klein of groot, met een complexe vraag of uitdaging is bij ons op zijn plaats. We hebben ons verbonden aan leveranciers van A-merken, maar zijn aan niemand gebonden. Dat maakt ons onafhankelijk. Het geeft ons vrijheid van handelen. In ons denken en ons doen. Zodat wij telkens met de beste oplossing voor elke situatie komen.

Gecertificeerd vakmanschap

Vakmanschap, kwaliteit en veiligheid staan bij Facta voorop. Dat blijkt onder meer uit de volgende certificeringen en erkenningen die wij hebben.

Onze certificaten

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.