De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Checklist Preventief Onderhoud
aanvragen

Grip op rotating equipment

Klaar met verstoringen aan uw rotating equipment? Start met preventief onderhoud en krijg meer grip op uw Rotating Equipment. Facta zette de eerste stappen voor u op een rijtje om een goede start te maken. Vul onderstaande gegevens in en ontvang direct de link naar de checklist.

Als u deze gratis checklist aanvraagt, delen wij in de toekomst ook andere interessante informatie over onderhoud van rotating equipement. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Voor meer informatie bekijkt u onze privacyverklaring.

Wat is Preventief Onderhoud?

Of het nu een machinepark van een petrochemisch bedrijf betreft of een farmaceutisch bedrijf. Iedereen is afhankelijk van de machines en rotating equipment die zij tot hun beschikking hebben. Door middel van Preventief Onderhoud kunt u stilstand voorkomen, processen verbeteren en betrouwbaarheid vergroten. Kortom; meer grip op uw machinepark. Maar wat verstaan we onder Preventief Onderhoud? En hoe past dat in het geheel van mogelijkheden qua onderhoudstrategiën?

Onderhoudsladder

Als het om verschillende onderhoudsstrategieën gaat, werkt Facta met een overzichtelijke onderhoudsladder. Op de laagste trede wordt er ingespeeld op acute problemen en op de hoogste trede kan er op basis van algoritmes voorspeld worden wanneer er statistisch gezien onderhoud moet worden uitgevoerd aan uw rotating equipment. Deze whitepaper gaat over preventief onderhoud. Dit zijn de tweede en derde trede van onze onderhoudsladder; het periodiek en conditieafhankelijk onderhoud.

Herkent u dit?

  • U bent veel tijd, energie en budget kwijt aan reactief onderhoud
  • U hebt geregeld productieverlies door ongeplande stilstand
  • U weet dat er andere manieren zijn om uw onderhoud aan te pakken, maar weet niet waar te beginnen

Maar wilt u liever…

  • De betrouwbaarheid van uw rotating equipment verhogen
  • Uw energie investeren in het verbéteren van uw machinepark
  • Een efficiënte aanpak

Uw oplossing

Begin met Preventief Onderhoud en krijg grip op uw rotating equipment. Om efficiënt uit de startblokken te komen zette Facta de eerste stappen voor u op een rij. Download de gratis checklist.

Als u u aanmeldt voor deze gratis checklist, delen wij in de toekomst ook andere interessante informatie over onderhoud van rotating equipement. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Voor meer informatie bekijkt u onze privacyverklaring.

Meer weten?

Binnenkort kunt u onze whitepaper downloaden waarin we vertellen over de grootste valkuilen als het op Preventief Onderhoud aankomt. Wilt u deze whitepaper niet missen? Volg ons op LinkedIN of houdt onze website in de gaten.

Wilt u graag alvast meer weten over onze visie op onderhoud of graag sparren over de verschillende mogelijkheden? Bel ons op telefoonnummer 088 6000 200 of neem contact op met uw accountmanager. U kunt op ons rekenen.

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie