De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Siemens LDA & DI* wordt Innomotics.

Siemens Low voltage motors gaat verder onder de naam Innomotics.

Onlangs heeft Siemens een belangrijke wijziging doorgevoerd., Onze partner heeft besloten om al haar activiteiten op het gebied van motoren, motorreductoren, middenspanningsomvormers en motorspindels voort te zetten onder de naam Innomotics. De kwaliteit van de producten blijft ongewijzigd.

Hiermee ontstaat er een dochteronderneming van Siemens AG. Het operationele hoofdkantoor van Innomotics bevindt zich in Nürenberg Duitsland. Met ruim 150 jaar ervaring in de productie van motoren is Innomotics een uitstekende keuze voor motoren.

Als FACTA zijn wij dan ook trots dat wij ons partnerschap van Siemens voort mogen zetten onder de naam approved partner Innomotics

APPROVED PARTNER VAN INNOMOTICS

Facta is sinds 1 oktober 2022 door Siemens/Innomotics gecertificeerd als “approved partner” voor service en onderhoud aan Siemens Low Voltage motoren. Dit betekent dat wij gemachtigd zijn om reparaties en revisies uit te voeren aan Siemens/Innomotics Low Voltage motoren. Om deze certificering te behalen is de werkplaats van Facta Spijkenisse geauditeerd door Siemens. We kunnen in onze werkplaats repareren volgens de Siemens-specificaties en precies zoals de fabriek dat wil. Collega’s Corné Kerremans, Patrick Voermans en Matthijs Franken hebben een aantal dagen in de Siemens fabriek in Tsjechië een training met examen moeten volgen waarvoor ze allen geslaagd zijn.

Met onze gedreven groep monteurs en jarenlange ervaring zijn ook de Siemens Low Voltage motoren bij ons op het juiste adres. Vakkundige revisies en reparaties zodat uw motor weer betrouwbaar de toekomst in kan.

Deze certificering is een mooie toevoeging voor ons bedrijf. Wij kunnen nieuwe en bestaande klanten nu nóg beter van dienst zijn met een compleet pakket op het gebied van rotating equipment. In heel Nederland zijn er, inclusief Facta, nu 3 partijen die dit exclusieve certificaat hebben. Nog bijzonderder; we zijn nu samen met 1 andere partij de enige in Nederland die zowel door ABB en Siemens zijn gecertificeerd om modificaties uit te voeren.

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie