De pagina wordt geladen...
Skip to main content

FMJ Marine & Offshore
Aan het woord

Eind april stond er een mooie uitdaging in de werkplaats van Spijkenisse te wachten. Onze monteurs moesten een grote elektromotor met een gewicht van achttien ton en een vermogen van 5.5 MW reviseren. Een maand later stond er een nieuwe uitdaging op de planning.

Exact eenzelfde elektromotor moest aan boord van een schip worden gereviseerd. De motor werd op locatie verlagerd, iets wat veel expertise van onze medewerkers vroeg. Beide revisies voerden we uit voor FMJ Marine & Offshore, een elektrotechnisch bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland. Er is een intensieve samenwerking tussen FMJ en Facta Spijkenisse die elk jaar groter lijkt te worden.

We vroegen Dennis Nossent, directeur FMJ Marine & Offshore, ons iets te vertellen over deze samenwerking. “Facta en FMJ trekken samen veel op in projecten. De laatste tijd laten wij veel boegschroefmotoren, grote generatoren, elektromotoren en thrusters door Facta reviseren. Het werk wordt steeds specialistischer, dus dan is het fijn dat een bedrijf als Facta dit voor ons kan oppakken. Ook de korte doorlooptijd is geen probleem. We waarderen het dat Facta goed met ons meedenkt en zich houdt aan gemaakte afspraken. Elk jaar evalueren onze medewerkers onze leveranciers en Facta komt daar heel goed uit. En áls we eens een keer ergens tegenaan lopen, dan wordt dat meteen opgepakt en opgelost. Een Rotterdamse mentaliteit waar we van houden.”

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie