De pagina wordt geladen...
Skip to main content

“Approved Partner” voor Siemens Low Voltage Motoren

Per 1 oktober 2022 is Facta Spijkenisse gecertificeerd als “approved partner” om reparaties en revisies uit te voeren aan Siemens Low Voltage motoren. Deze certificering is een mooie toevoeging voor ons bedrijf. Wij kunnen nieuwe en bestaande klanten nu nóg beter van dienst zijn met een compleet pakket op het gebied van rotating equipment.

Om deze certificering te behalen is de werkplaats van Facta Spijkenisse geauditeerd door Siemens. We kunnen in onze werkplaats repareren volgens de Siemens specificaties en precies zoals de fabriek dat wilt. Collega’s Corné Kerremans (Medewerker Proefveld), Patrick Voermans (Teamleider Werkplaats) en Matthijs Franken (VKAM) hebben een aantal dagen in de Siemens fabriek in Tsjechië een training met examen moeten volgen waarvoor ze allen geslaagd zijn.

Meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Siemens Low Voltage motoren? Neem dan contact met ons op via onderstaand contact formulier of bel onze teamleider sales Ralph Wigman via +31 6 1250 8063.

CTA - Stel een vraag

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie