Even voorstellen: Linda de Boer

Hi allemaal, mijn naam is Linda de Boer. Ik werk sinds september voor Facta als Accountmanager voor de vestiging in Zevenhuizen. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring in de industrie opgedaan op het gebied van compressoren. Om een goed gevoel bij het het overige rotating equipment en Facta te krijgen heb ik de afgelopen weken kennis gemaakt met verschillende afdelingen en facetten binnen Facta.…. Wat waren het leuke weken!

De eerste week wegwijs gemaakt op mijn stand locatie in Zevenhuizen en de systemen waar we binnen Facta mee werken. In de tweede week meegelopen in de verschillende werkplaatsen in Spijkenisse en Zevenhuizen. In de werkplaats in Spijkenisse zowel aan elektromotoren als generatoren gewerkt en een halve dag meegelopen in de wikkelarij. In de werkplaats in Zevenhuizen sleutelde ik aan een tandwielkast en natuurlijk een pomp!

Ook heb ik de vestigingen in Nederweert, Appingedam, Staphorst en Uitgeest bezocht (uiteraard met inachtneming van de geldende maatregelen omtrent het COVID-19 virus), alwaar ik hartelijk ontvangen werd door mijn nieuwe collega’s.

Ik wil al mijn collega’s die de tijd hebben genomen om mij zaken uit te leggen en te begeleiden hartelijk bedanken! Ik ben blij dat ik de Facta organisatie intern beter heb mogen leren kennen en met de toewijding die alle collega’s hebben binnen dit bedrijf. Trots om voor zo’n organisatie te mogen werken.

Kortom, ik ben er klaar voor 🙂 Ik wil dan ook de relaties van Facta laten weten dat ik uit kijk naar een persoonlijke kennismaking. Dit kan op locatie, maar uiteraard ook online. Neem gerust contact met me op!

Laten we  er gezamenlijk iets moois van maken.

Hartelijke groet,

Linda de Boer
T: 06 52 33 52 40
@: linda.deboer@facta.nl

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.