home > Nieuws > FACTA trotse winnaar IJmond onderneemt

FACTA trotse winnaar IJmond onderneemt.

10
12

Facta kreeg 18 november de onderscheiding voor de meest in het oog springende IJmondiale onderneming.

Facta is de grote winnaar van de IJmond Onderneemt! Award 2014. Het bedrijf uit Uitgeest kreeg 18 november de onderscheiding voor de meest in het oog springende IJmondiale onderneming. Een geweldige impuls voor ons bedrijf, aldus de verheugde directeur Jeffrey Schotvanger. IJmond Onderneemt! werd voor de vijfde keer georganiseerd. En elke keer krijgt het evenement meer uitstraling. Zo was de zaal in Uitgeest qua entourage zeer feestelijk aangekleed, trad er een artiestenduo op en was er van alle genomineerde bedrijven een prachtig en informatief filmpje gemaakt. Waardoor de enkele honderden aanwezige entrepreneurs tijdens het mede door de Rabobank IJmond mogelijk gemaakte evenement zagen wat de genomineerden zo bijzonder maakt.

Stuk erkenning
Hoewel Lashuis Haprotech en BSE Ymond ook veel indruk op de jury maakten, ging de IJmond Onderneemt! Award naar Facta. Zo stelde juryvoorzitter Leen Wisker dat Facta op het gebied van bedrijfsstrategie, productontwikkeling, kwaliteitszorg, stijl van management, interne organisatie, personeelsbeleid, maatschappelijke betrokkenheid, pr-beleid en financiële huishouding, de beste mix heeft. Wisker: ‘Facta is een meester in aandrijf- en pomptechniek. Het heeft zich de afgelopen jaren gevormd tot een uiterst efficiënt geleide organisatie met ruim 130 gemotiveerde mensen. Een bedrijf dat naast haar afdeling rotating equipment ook sterk is in liften. Wist u bijvoorbeeld dat bij liefst 70 procent van alle mechanische liftstoringen in Nederland Facta wordt ingezet om het probleem op te lossen? Facta is de klant optimaal van dienst vanuit de servicegedachte.
Facta-directeur Jeffrey Schotvanger nam de prijs blij in ontvangst: Dit is ontzettend gaaf. Ik denk dat het ook een stuk erkenning is naar Facta en de ontwikkeling die wij de laatste tijd hebben doorgemaakt. Met name op het gebied van service, waarop wij de focus hebben gelegd. Ook dank aan onze medewerkers. Zij zijn essentieel voor het succes. De award gaan we dan ook met alle collega's vieren. Het geeft een geweldige impuls aan ons bedrijf.