De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Complexe systemen testen

Dat kan in onze proeffabriek

Lees hier het artikel van vakblad TIM

Technieken testen in realistische omgeving

Vanuit de behoefte om veel voorkomende processen na te bootsen en zowel verschillende sensoren als technieken te testen, heeft Facta in samenwerking met Semiotic 3 jaar geleden een eigen proefopstelling gebouwd. Hierin hebben we geprobeerd om een echte fabriekssituatie te creëren, dus inclusief ‘genormeerde defecte’ componenten.

Hoe die proefopstelling eruit ziet? Grundfos Nederland leverde ons 4 NK centrifugaalpompen met motoren, regelaars en fundatie. Variërend van 7,5 kW tot 37 kW. Daarnaast is er een grote tank met leidingwerk, terugslagkleppen en afsluiters. Een mooie combinatie waar we blij van worden!

Onze proefopstelling in de media

Het is mooi om te zien hoe de proefopstelling nu voor verschillende doeleinden gebruikt wordt. We hebben ons aangesloten bij Techport, een platform waar we ons met verschillende partijen bezig houden met de toekomst van de maak- en onderhoudsindustrie. Onlangs besteedde vakblad TIM een artikel aan de Koninklijke Marine en Techport, met .. jawel,.. onze proefopstelling. Gaaf!

Lees hier het artikel van vakblad TIM

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie