De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Verhuizing pompenafdeling van Zevenhuizen naar Spijkenisse

Wegens aanhoudende groei hebben wij meer ruimte nodig voor onze verschillende specialismes. Per 1 juni 2022 is onze pompenafdeling in regio Zuid daarom verhuisd van Zevenhuizen naar Spijkenisse.

Met deze optimalisatie kunnen wij u als klant beter bedienen op het gebied van onderhoud en reparaties aan uw pompen. In Spijkenisse zal er daarom geïnvesteerd worden in het faciliteren voor onderhoud van pompen. Bovendien zal de pompen afdeling hier ondersteuning krijgen van ons bedrijfsbureau waardoor wij u als klant nog beter van dienst kunnen zijn.

Met het vertrek van de pompen uit Zevenhuizen krijgen de andere specialismes op deze vestiging ruimte om te groeien. Tandwielkasten en motorreductoren blijven in Zevenhuizen en de werkplaats wordt hier aangepast zodat ook voor deze specialismen meer ruimte ontstaat. Voor onze specialismen generatoren, elektromotoren en de wikkelarij/ spoelenshop verandert er niets, deze blijven in Spijkenisse.

Wij kijken erg uit naar de toekomst en zijn er van overtuigd dat wij u, als klant, op deze manier nog beter van dienst kunnen zijn. Mocht u vragen hebben over bovenstaande dan gaan wij uiteraard graag met u in gesprek.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie