De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Waterschappen

Onmisbaar in Nederland

Watertekort

We merken het allemaal. Periodes van flinke warmte en droogte komen steeds vaker voor in Nederland. Temperaturen van boven de 30 graden hebben we dit jaar al voorbij zien komen. En ook dit jaar kampen we weer met een watertekort. Het gevolg? Lage waterstanden in de rivieren en droge landbouwgrond en gewassen. Dit is dan ook de reden dat er in grote delen van Nederland niet meer beregend mag worden. We moeten zuinig zijn met het water uit de kraan. Korter douchen en geen zwembaden vullen in de tuin.

Maar over een tijdje..

Je kunt het je in deze periode bijna niet voorstellen. Maar als het over een tijdje gaat regenen, flink regenen, dan staan we weer voor een andere uitdaging. Het is aan de waterschappen en hun gemalen om ervoor te zorgen dat we in Nederland dan droge voeten houden.

Onze bijdrage

In de zomermaanden worden de gemalen (bijna) niet gebruikt. Het ideale moment om ze te reviseren, repareren en onderhouden. En als de herfst er straks aan komt, zijn de gemalen weer in top conditie. Op dit moment voeren wij volop werkzaamheden uit voor de waterschappen. Het geeft ons een goed gevoel om een kleine bijdrage te mogen leveren aan deze immense uitdaging voor de Waterschappen.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie