De pagina wordt geladen...
Skip to main content

De valkuilen van Preventief Onderhoud?
Vraag hier de whitepaper aan

Starten met Preventief onderhoud

Wilt u weten hoe u Preventief onderhoud effectief kunt inzetten en de 4 meest voorkomende valkuilen vermijden? Vul onderstaande gegevens in en ontvang direct de link naar de whitepaper. Nadat u deze heeft gelezen, weet u precies wat er nodig is om uw machinepark succesvol preventief te onderhouden.

Als u deze gratis whitepaper aanvraagt, delen wij in de toekomst ook andere interessante informatie over onderhoud van rotating equipement. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Voor meer informatie bekijkt u onze privacyverklaring.

Wat is Preventief Onderhoud?

Of het nu een machinepark van een petrochemisch bedrijf betreft of een farmaceutisch bedrijf. Iedereen is afhankelijk van de machines en rotating equipment die zij tot hun beschikking hebben. Door middel van Preventief Onderhoud kunt u stilstand voorkomen, processen verbeteren en betrouwbaarheid vergroten. Kortom; meer grip op uw machinepark. Maar wat verstaan we onder Preventief Onderhoud? En hoe past dat in het geheel van mogelijkheden qua onderhoudstrategiën?

Onderhoudsladder

Als het om verschillende onderhoudsstrategieën gaat, werkt Facta met een overzichtelijke onderhoudsladder. Op de laagste trede wordt er ingespeeld op acute problemen en op de hoogste trede kan er op basis van algoritmes voorspeld worden wanneer er statistisch gezien onderhoud moet worden uitgevoerd aan uw rotating equipment. Deze whitepaper gaat over preventief onderhoud. Dit zijn de tweede en derde trede van onze onderhoudsladder; het periodiek en conditieafhankelijk onderhoud.

Herkent u dit?

  • U bent veel tijd, energie en budget kwijt aan reactief onderhoud
  • U wilt graag starten met Preventief onderhoud, maar weet niet goed waar u moet beginnen
  • De vele mogelijkheden van Preventief onderhoud voelen verlammend

Maar wilt u liever…

  • De betrouwbaarheid van uw rotating equipment verhogen
  • Weten waar u op moet letten als u start met preventief onderhoud
  • Een efficiënte aanpak

Uw oplossing

Weet wat er bij Preventief onderhoud komt kijken en voorkomen de vier meest voorkomende valkuilen. Download de gratis whitepaper.

Als u u aanmeldt voor deze gratis whitepaper, delen wij in de toekomst ook andere interessante informatie over onderhoud van rotating equipement. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Voor meer informatie bekijkt u onze privacyverklaring.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze visie op onderhoud of graag sparren over de verschillende mogelijkheden? Bel ons op telefoonnummer 088 6000 200 of neem contact op met uw accountmanager. U kunt op ons rekenen.

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie