home > Referenties > Facta vervangt en reviseert ruim 25 pompen ten behoeven van ATEX Explosiegevaarlijke pompstations
Sluitenfull-screen Bekijk fullscreenfull-screen Slideshowplay

Facta vervangt en reviseert ruim 25 pompen ten behoeven van ATEX Explosiegevaarlijke pompstations

Bedrijven met explosiegevaarlijke gebieden zijn volgens de Nederlandse wetgeving, waaronder Arbowetgeving, verplicht de explosieveiligheid ten alle tijden te waarborgen. 

Met alle kennis van zaken heeft een groot overslag bedrijf in het Amsterdamse havengebied, Facta Aandrijftechniek ingeschakeld voor het de- en monteren op locatie en vervangen/reviseren van ruim 25 ATEX Explosiegevaarlijke pompstations. Om haar explosieveiligheid te waarborgen zijn alle huidige koppelingen vervangen voor ATEX gecertificeerde REX OMEGA en FENAFLEX koppelingen. 

Met alle kennis in huis heeft Facta Aandrijftechniek zich bewezen een geschikte partij te zijn voor werkzaamheden ten behoeve van explosiegevaarlijke gebieden. Als resultaat heeft de klant wederom een top prestatie verricht op het gebied van de waarborging van haar ATEX explosie veiligheid. Dit heeft zich vertaald in een positief beoordeling door een onafhankelijke instantie op het gebied van explosiegevaarlijke terreinen.

Op de foto’s één van de pompskids; op locatie, bij ontvangst werkplaats, gedemonteerd, gereviseerd, laseruitlijning in werkplaats en klaar voor transport. 

 

meer informatie

Wilt u meer weten over dit project? Neem direct contact op met ons of stuur ons uw aanvraag per mail met onderstaand contactformulier.

phone 088 - 6000 200