home > Referenties > Facta Spijkenisse reviseert twee Cuttermotoren van 2740 kW
Sluitenfull-screen Bekijk fullscreenfull-screen Slideshowplay

Facta Spijkenisse reviseert twee Cuttermotoren van 2740 kW

Het team van Facta Spijkernisse walheeft zorggedragen voor het juist behandelen en uitvoeren van alle te verrichten werkzaamheden aan DC Cuttermotoren, machines met een vermogen van 2740 kW bij 650 rpm per stuk die gezamenlijk een koppel vergelijkbaar met circa 45 zware vrachtauto’s leveren.

Tijdens de werkzaamheden aan boord van mv Leonardo da Vinci daalde de isolatiewaarde steeds fors en trad er ernstige koolstofvervuiling op. Facta Spijkenisse heeft daarom voorgesteld de machines opnieuw te wikkelen en een VPI-behandeling te laten ondergaan. Na de uitgevoerde Heatrun, die vergelijkbaar is met Vollast tijdens operatie, werkten de machines weer perfect met uitzonderlijk goede meetwaardes. De 23.5 ton wegende machines zullen nog minimaal 20 jaar dienst moeten doen aan boord van mv Leonardo da Vinci en zijn deze week door een drijvende bok aan boord gehesen van een zeeschip, die deze naar het dok in Istanbul zal varen.

meer informatie

Wilt u meer weten over dit project? Neem direct contact op met ons of stuur ons uw aanvraag per mail met onderstaand contactformulier.

phone 088 - 6000 200