home > Referenties > Werkzaamheden aan Exhaust Fan voor visvoerproducent Ranaan Fish Feed in Ghana
Sluitenfull-screen Bekijk fullscreenfull-screen Slideshowplay

Werkzaamheden aan Exhaust Fan voor visvoerproducent Ranaan Fish Feed in Ghana

Voor Ranaan Fish Feed, een Israëlische visvoerproducent met een fabriek in Israël en Ghana, heeft Facta problemen aan een Exhaust Fan van de fabriek in Ghana opgelost. Door het eigen personeel werd vast gesteld dat de ventilator in onbalans draaide en de as krom gelopen was.

De fabriek wist geen lokale firma te vinden die de problemen aan de Exhaust Fan wist op te lossen. De Nederlandse firma Ciass, die betrokken was bij de opbouw van de fabriek, wees Facta aan als geschikte partij voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Eén van Facta’s specialisten is ingevlogen om de situatie op locatie te bekijken. Na het stilzetten van de fabriek zijn de lagers vervangen en is de door Facta nieuw geleverde as gemonteerd. Vervolgens is de ventilator gebalanceerd en draait weer naar behoren.

Daar draait het om… ook in Ghana!

Ranaan Fish Feed Ghana produceert voor de Fish Farmers in West Afrika het voer voor de Tilapia. Dit voer is bestemt voor de fingerlings (net geboren visjes) tot de grote vissen die geschikt zijn voor de handel.

meer informatie

Wilt u meer weten over dit project? Neem direct contact op met ons of stuur ons uw aanvraag per mail met onderstaand contactformulier.

phone 088 - 6000 200