Skip to main content
De pagina wordt geladen...

Motorreductoren

Op ieder moment de juiste snelheid

Merkonafhankelijk

Bij Facta zijn we merkonafhankelijk. Dat geeft ons vrijheid van handelen. Natuurlijk hebben we wel onze voorkeuren en werken we het liefst met A-merken. 

Alle kennis in huis

Onze vakmensen weten alles van aandrijftechniek. Van onderhoud tot nieuwlevering. We staan dag en nacht voor u klaar en weten van aanpakken.

Eigen verspaningsafdeling

Binnen Facta hebben we onze eigen draai- & freesmachines. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van de planning van derden en kunnen we snel handelen.

VOORKOMEN VAN ONVERWACHTSE UITVAL

Motorreductoren. U treft ze in elke fabriek of industrie aan. Zowel voor het aandrijven van eenvoudige transportbanden als extreme achtbanen. Ze hebben één ding gemeen: Stilstand is onacceptabel. Het goed onderhouden van motorreductoren is daarom belangrijk. Facta heeft alle technische kennis in huis om u hierbij van dienst te zijn. De juiste vakmensen en de beste middelen. En mocht er toch onverwachtse uitval ontstaan, dan doen wij er alles aan om uw proces zo snel mogelijk weer in beweging te brengen. Uw klanten ondervinden geen schade. En wij hebben een tevreden klant. Dat is waar we het voor doen.

WE ZIJN ONAFHANKELIJK MAAR DOEN HET NIET ALLEEN

Bij Facta zijn we merkonafhankelijk. Dat geeft ons vrijheid van handelen. Natuurlijk hebben we wel onze voorkeuren en werken we het liefst met A-merken. We zoeken voor elke situatie de beste oplossing.

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie