De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Siemens

Approved partner van Siemens

Facta Spijkenisse is sinds 1 oktober 2022 door Siemens gecertificeerd als “approved partner” voor service en onderhoud aan Siemens Low Voltage motoren. Dit betekent dat wij gemachtigd zijn om reparaties en revisies uit te voeren aan Siemens Low Voltage motoren. Om deze certificering te behalen is de werkplaats van Facta Spijkenisse geauditeerd door Siemens. We kunnen in onze werkplaats repareren volgens de Siemens specificaties en precies zoals de fabriek dat wil. Collega’s Corné Kerremans, Patrick Voermans en Matthijs Franken hebben een aantal dagen in de Siemens fabriek in Tsjechië een training met examen moeten volgen waarvoor ze allen geslaagd zijn.

Met onze gedreven groep monteurs en jarenlange ervaring zijn ook de Siemens Low Voltage motoren bij ons op het juiste adres. Vakkundige revisies en reparaties zodat uw motor weer betrouwbaar de toekomst in kan.

Deze certificering is een mooie toevoeging voor ons bedrijf. Wij kunnen nieuwe en bestaande klanten nu nóg beter van dienst zijn met een compleet pakket op het gebied van rotating equipment. In heel Nederland zijn er, inclusief Facta, nu 3 partijen die dit exclusieve certificaat hebben. Nog bijzonderder; we zijn nu samen met 1 andere partij de enige in Nederland die zowel door ABB en Siemens zijn gecertificeerd om modificaties uit te voeren.

Meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Siemens Low Voltage motoren? Neem contact op met Teamleider Sales Ralph Wigman via Ralph.Wigman@facta.nl

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie