Accountmanager

Regio Gelderland en Overijssel 

Functie:
Accountmanager

Uren per week:
40 uur

Standplaats:
Staphorst

Werkgebied:
Gelderland en Overijssel

Vacature

Als accountmanager bij Facta ben je onderdeel van een verrassend dynamische wereld. Er gaat namelijk een rijke wereld schuil achter de werkzaamheden van Facta. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat attracties in pretparken blijven draaien. Dat de melkpakken van de lopende band afkomen. En dat de waterschappen ervoor kunnen zorgen dat we in Nederland droge voeten houden. Elk equipment heeft een eigen uniek verhaal. Als accountmanager heb je alle kennis en expertise in huis om onze leidende positie op het gebied van tandwielkasten, pompen en elektromotoren verder uit te bouwen.

Wil je onderdeel zijn van een dynamische wereld van rotating equipement waarin jouw verkoopskills het verschil maken? Dan is dit een functie voor jou!

Wat vragen we van jou?

  • Je bent energiek, zelfstartend en een teamspeler die op een open en heldere wijze communiceert
  • Je bent een WTB-er met kennis op het gebied van tandwielkasten, elektromotoren en pompen
  • Facta is altijd in beweging; dus jij ook. Blijven leren is ons motto
  • Minimaal drie jaar werkervaring in een commerciële functie zou ons goed passen

Facta Facts

  • Je krijgt je eigen auto, laptop en telefoon
  • Je krijgt een goed salaris passend bij je functie
  • Je krijgt per jaar 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
  • Je wordt onderdeel van een hecht team

Wat ga je doen?

Als je bij Facta werkt als Accountmanager, weet je één ding zeker: Er is geen dag hetzelfde. Het ene moment breng je een bezoek aan een bestaande klant om een onderhoudscontract te bespreken, een ander moment geef je digitale rondleiding door de werkplaats aan een potentiële klant. Ook overleg je op regelmatige basis met de werkplaats en het bedrijfsbureau, houd je elkaar alert en bespreek je kansen. Jouw uiteindelijke doel is de relatie met bestaande en toekomstige relaties te onderhouden én te verdiepen. Samen met je collega’s doe je er alles aan om stilstand van machineparken te voorkomen, processen te verbeteren en de betrouwbaarheid te vergroten.

Altijd in beweging

Werken wordt pas leuk als je je verder kunt ontwikkelen. We luisteren goed naar wat jij wilt en naar jouw ideeën om je te blijven ontwikkelen. Zodat je, net als wij, altijd in beweging blijft. Een papiertje? Daar kijken we naar. Maar we kijken vooral naar jou, naar wie je bent. En naar de ervaring die je meeneemt. Naar hoe je in het leven staat. Leren doe je namelijk elke dag. Met elkaar. En van elkaar. Van klanten en projecten. Daarnaast hebben we een eigen bedrijfsschool, waar we de praktijk en theorie met elkaar combineren.

Wij zijn Facta

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan of ander werk, wil je op een plek terecht komen waar het meteen goed voelt. Waar een goede sfeer hangt. Waar je gelijk ziet ‘hier doen ze het samen’. Hier voel ik me thuis. Wat ons allemaal bindt, is de liefde voor het vak. Passie voor techniek. Dit is de basis van onze teamspirit. Samen komen we verder dan alleen. En afspraak is afspraak. Dat vinden we vanzelfsprekend. Net als vakmanschap, respect en werkplezier.

 

Wij zijn Facta, wie ben jij?

Facta’s sollicitatieproces

Wil je meer weten?

We staan je graag te woord. Voor al je vragen over de functie kun je terecht bij onze recruiter Sasja Verdier.

T: 088 6000 200
M: 06 4661 2722
@: vacatures@facta.nl

Direct solliciteren?

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.