Draaier/ Frezer

Functie:
Draaier/ Frezer

Uren per week:
32 – 40 uur

Standplaats:
Zevenhuizen

Dit ga je doen

Als Draaier/Frezer bij Facta ben je onderdeel van een verrassend dynamische wereld. Er gaat namelijk een rijke wereld schuil achter het draai-, frees- en balanceerwerk dat je uitvoert. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat containerkranen blijven draaien, dat de industrie kan blijven produceren en dat de waterschappen ervoor kunnen zorgen dat we in Nederland droge voeten houden.

Elke rotating equipment heeft een eigen uniek verhaal. Je hebt alle kennis en expertise in huis om de faciliterende werkzaamheden uit te voeren voor de binnen- en buitendienst. Continu werk je hier aan met een team. Je maakt écht het verschil en wat je doet, is belangrijk.

Natuurlijk is het fijn als je vergelijkbare ervaring hebt. Maar ook andere technici, werkzaam bij defensie, in de scheepvaart, autotechniek en technische diensten, passen goed in dit profiel

Ben jij die WTB topper met gouden handen die precies weet hoe hij kwaliteit levert in draai- en freeswerk? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek!

Wie ben jij?

 • Je kunt zelfstandig conventioneel draai-, frees- en balanceerwerk uitvoeren
 • Je hebt minimaal niveau 3 werktuigbouwkunde of mechatronica
 • Je hebt oog voor kwaliteit
 • Je bent een professional die zich leergierig, klantgericht en collegiaal opstelt

Facta Facts

 • Je krijgt je eigen werkplek en gereedschap
 • Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Je verdient tussen de € 2.500 en € 3.500 bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring
 • Je krijgt per jaar 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
 • Werken in een hecht team met professionele collega’s
 • Modern bedrijf met gezellige collega’s
 • Vakmanschap en werkplezier
 • Vers fruit en korting op je sport abonnement

Wat ga je doen?

Je dag begint aan je eigen werkbank met je eigen gereedschap, wel zo fijn natuurlijk. Maar hoe je dag er inhoudelijk uitziet? Dat is elke dag weer anders. Als conventioneel verspaner faciliteer je zowel de binnen- als buitendienst. Het doel is om allerlei onderdelen voor aandrijvingen te repareren of nieuw te vervaardigen, zodat de serviceactiviteiten van Facta zo snel en goed mogelijk kunnen worden uitgevoerd. Uiteraard hoort het bewaken van de kwaliteit volgens de gestelde normen daar ook bij. En bij Facta hóuden we van kwaliteit, dat merk je in onze werkplaats. We lopen voorop in technologieën; Zo hebben we een nieuwe CNC draaibank waarmee we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Naast het draai-, frees- en balanceerwerk, begeleid je ook de tweede monteurs van je team. Kortom, een afwisselende functie waarin je altijd lekker bezig blijft.

Altijd in beweging

Werken wordt pas leuk als je je verder kunt ontwikkelen. We luisteren goed naar wat jij wilt en naar jouw ideeën om je te blijven ontwikkelen. Zodat je, net als wij, altijd in beweging blijft. Een papiertje? Daar kijken we naar. Maar we kijken vooral naar jou, naar wie je bent. En naar de ervaring die je meeneemt. Naar hoe je in het leven staat. Leren doe je namelijk elke dag. Met elkaar. En van elkaar. Van klanten en projecten. Daarnaast hebben we een eigen bedrijfsschool, waar we de praktijk en theorie met elkaar combineren.

Groeipad

Door middel van vakopleidingen en een gezonde dosis doorzettingsvermogen ben jij klaar voor je volgende stap.

Wij zijn Facta

Als je op zoek bent naar ander werk wil je op een plek terecht komen waar het meteen goed voelt. Waar je gelijk ziet ‘hier doen ze het samen’. Wat ons allemaal bindt, is de liefde voor het vak. Dit is de basis van onze teamspirit. Samen komen we verder dan alleen. En afspraak is afspraak. Dat vinden we vanzelfsprekend. Net als vakmanschap, respect en werkplezier.

Bij Facta staat service verlenen voorop in alles wat we doen. Onze klanten kunnen rekenen op snelle en secure reparatie, vervanging en onderhoud van rotating equipment. De grootste staalproducenten en zuivelfabrieken, waterschappen en technische dienstverleners rekenen op de service van Facta. Met onze kennis van de nieuwste technieken, staan we 24/7 voor ze klaar. En dat doen we nu al ruim 60 jaar.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Bel, mail of stuur een Whatsapp naar onze recruiter Sasja Verdier.

T: 088 6000 200
M: 06 4661 2722
@: vacatures@facta.nl

Direct solliciteren?

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.