De pagina wordt geladen...
Skip to main content

HR Professional

Functie:
HR professional

Uren per week:
32-40 uur

Standplaats:
Uitgeest

Vacature

Voor de HR professional die meerwaarde wil creëren, wil meebouwen aan een moderne HR organisatie en houdt van uitdaging!

Met 8 vestigingen in Nederland en meer dan 300 medewerkers is Facta hét servicebedrijf op het gebied van rotating equipment (draaiende onderdelen zoals pompen, turbines en tandwielen). Het HR businessplan wordt jaarlijks vertaald in te bereiken doelen. We hebben dus in het vizier wat ons te doen staat en hoe we een bijdrage kunnen leveren aan het behalen van de Facta bedrijfsdoelen.

 Het HR-team bestaat uit 2 HR consulenten; een medewerker personeels-/ salarisadministratie en een HR manager. Er wordt gewerkt met Cobra HRM en Ozone (leerplatform Techniek). Het komende jaar staat in het teken van het doorontwikkelen van de Facta Bedrijfsschool, Ozone, het recruitmentproces en het verder automatiseren van de HR werkprocessen.

Facta Facts

 • Een dynamische job in een organisatie die zich uitdagende doelen stelt
 • Het kantoor in Uitgeest heeft een frisse en moderne look; thuis werken is mogelijk
 • Elke dag vers fruit, 40% korting op een sportabonnement, collega’s met passie voor het vak, een uitgebreid inwerkprogramma
 • Facta is altijd in beweging! Dat betekent dat ook jij altijd in ontwikkeling bent
 • Werk je fulltime? Dan heb je 27 vakantie- en 13 roostervrije dagen (Cao Metalektro). De roostervrije dagen kun je inruilen tegen een hoger salaris
 • Bruto maandsalaris tussen € 3.500 en € 5.200 afhankelijk van leeftijd en ervaring

Wie ben jij?

 • Energiek, gestructureerd en je staat je “mannetje”
 • Je kunt goed switchen tussen de verschillende rollen die horen bij een HR adviseur
 • HBO-HRM opgeleid en ervaring met recruitment en opleiden, bij voorkeur in de techniek
 • Je bent een sterke sparringpartner voor het management
 • Kwaliteits- en toekomstgericht denken en doen is voor jou vanzelfsprekend
 • Goede beheersing NL en je kunt heldere plannen en adviezen opstellen.

Geen dag hetzelfde

Je zorgt voor efficiënte (online) inrichting en uitvoering van het recruitmentproces. Om het management hierin goed te bedienen, ontwikkel en organiseer je een interne workshop of een intervisiebijeenkomst om met en van elkaar te leren.

Je bespreekt hoe technisch opleiden binnen Facta verder vorm kan krijgen, welke leerpaden (modules) moeten worden ontwikkeld en je zorgt dat de modules worden verankerd in Ozone. Je jaagt de opleidingsbegroting in de regio’s aan en stimuleert en ondersteunt het management om uitvoering te blijven geven aan “leren & ontwikkelen”.

En ach, wil je ook even een nieuw functieprofiel ontwikkelen, op verzoek een POP-gesprek voeren en het inwerkprogramma moderniseren.

Interesse?

Reageren kan via het onderstaande formulier of stuur je motivatie en cv naar Esther Mentink, HR manager, via vacatures@facta.nl.

De gesprekken zijn gepland in januari 2023.

Wij zijn Facta

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan of ander werk, wil je op een plek terecht komen waar het meteen goed voelt. Waar een goede sfeer hangt. Waar je gelijk ziet ‘hier doen ze het samen’. Hier voel ik me thuis. Wat ons allemaal bindt, is de liefde voor het vak. Passie voor techniek. Dit is de basis van onze teamspirit. Samen komen we verder dan alleen. En afspraak is afspraak. Dat vinden we vanzelfsprekend. Net als vakmanschap, respect en werkplezier.

 

Wij zijn Facta, wie ben jij?

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Bel, mail of stuur een Whatsapp naar onze recruiter Sasja Verdier.

T: 088 6000 200
M: 06 4661 2722
@: vacatures@facta.nl

Direct solliciteren?

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.


Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie