Leerling-monteur

Functie:
Leerling-monteur

Uren per week:
40 uur

Standplaats:
Uitgeest

LIEVER LEREN MET JE HANDEN

Kom betaald werken aan een erkend BBL diploma: allround technicus werktuigbouw

Wat is er mooier dan één dag op school te leren, direct alles in de praktijk te brengen én daarvoor goed betaald te worden. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn toch? En toch kan dat vanaf september bij Facta in Uitgeest!

Competentiegericht onderwijs

Samenwerking met de erkende bedrijfsschool van Tata Steel

Bij de bedrijfsschool van Tata Steel bieden ze competentiegericht onderwijs aan. Dat wil zeggen dat je niet alleen in de schoolbanken zit, maar juist ook vaardigheden leert door te werken aan praktijkopdrachten. De BBL opleiding bestaat uit vier fases. Hoe verder je komt, hoe meer tijd je in de praktijk doorbrengt. Je neemt zelf het initiatief om de nodige kennis eigen te maken door je in te schrijven voor themalessen op school of via theorielessen op de computer.

1 schooldag per week én betaalde praktijkervaring

Niet de hele tijd met je neus in de boeken maar betaald werken aan een erkend BBL diploma

Eén dag in de week in de schoolbanken bij de bedrijfsschool van Tata Steel en direct de opgedane kennis in de praktijk brengen bij onze collega´s in Uitgeest. Je krijgt tijdens je opleiding direct een salaris en uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij slagen en goed functioneren. En het leuke is, je mag bij onze collega´s in Uitgeest meteen sleutelen. Je hoeft niet de hele dag de werkplaats te vegen. Dat doen we hier namelijk allemaal. We begeleiden je goed en natuurlijk krijg je een interne coach.

Kortom, veel vrijheid om zelf te bepalen hoe je leert. Maar zeker ook hard werken om via opdrachten vooruit te komen. Want dat hoort er ook bij.

Zin om je mouwen op te stropen en na je vakantie te starten? Nieuwsgierig naar meer informatie? Neem contact op met onze recruiter Sasja. Bel 088 6000 200 of mail naar vacatures@facta.nl.

Wij zijn Facta

Bij Facta staat service verlenen voorop in alles wat we doen. Onze klanten kunnen rekenen op snelle en secure reparatie, vervanging en onderhoud van rotating equipment. Denk hierbij aan elektromotoren, generatoren, tandwielkasten, pompen en ventilatoren. De grootste staalproducenten en zuivelfabrieken, waterschappen en technische dienstverleners rekenen op de service van Facta. Met onze kennis van de nieuwste technieken, staan we 24/7 voor ze klaar. En dat doen we nu al ruim 60 jaar.

Wil je meer weten?

We staan je graag te woord. Voor al je vragen over de functie kun je terecht bij onze recruiter Sasja Verdier

(T: 088 6000 200)

Direct solliciteren?

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.