Liftmonteur Binnendienst

Functie:
Liftmonteur Binnendienst

Uren per week:
32 – 40 uur

Standplaats:
Uitgeest

Vacature

Als liftmonteur bij Facta zorg je er samen met je collega’s voor dat de bewoners en bezoekers in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, hotels en andere hoogbouw zo snel mogelijk weer met de lift kunnen. Je valt onder de afdeling Motorreductoren & Tandwielkasten en werkt in een team van 11 collega’s, waarvan één volwaardig liftmonteur. Door de toenemende vraag in het reviseren van liftmotoren zoeken we per direct een tweede liftmonteur voor deze afdeling. Iets voor jou misschien? Je krijgt je eigen werkplek en gereedschap. Je maakt écht het verschil en wat je doet, is belangrijk.

Waarom de lifttechniek zo interessant is? Het is een innovatieve wereld waarin alle aspecten van aandrijf technische werkzaamheden bij elkaar komen.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt kennis van de lift- en aandrijftechniek
  • Je kunt zelfstandig volledige revisies uitvoeren
  • Je hebt MBO Mechatronica, niveau 3 of 4
  • Je bent een professional die zich flexibel, klantgericht en collegiaal opstelt

Facta Facts

  • Je krijgt je eigen werkplek en gereedschap
  • Je verdient tussen de € 2.500 en € 3.300 bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring
  • Je krijgt per jaar 27 vakantiedagen + 13 ADV dagen
  • Je wordt onderdeel van een hecht team van 11 collega’s

Wat ga je doen?

Je dag begint aan je eigen werkbank met je eigen gereedschap, wel zo fijn natuurlijk. Maar hoe je dag er inhoudelijk uitziet? Dat is elke dag weer anders. Het leuke van het werken met liften is dat het alle aspecten van aandrijf technische werkzaamheden omvat, waardoor je continu technisch uitgedaagd wordt. Maar naast het uitvoeren van revisiewerkzaamheden, begeleid je ook de tweede monteurs van je team. Kortom, een afwisselende functie waarin je altijd lekker bezig blijft.

Altijd in beweging

Werken wordt pas leuk als je je verder kunt ontwikkelen. We luisteren goed naar wat jij wilt en naar jouw ideeën om je te blijven ontwikkelen. Zodat je, net als wij, altijd in beweging blijft. Een papiertje? Daar kijken we naar. Maar we kijken vooral naar jou, naar wie je bent. En naar de ervaring die je meeneemt. Naar hoe je in het leven staat. Leren doe je namelijk elke dag. Met elkaar. En van elkaar. Van klanten en projecten. Daarnaast hebben we een eigen bedrijfsschool, waar we de praktijk en theorie met elkaar combineren.

Groeipad

Afhankelijk van je ervaring word je bij ons een eerste of tweede monteur. Door middel van vakopleidingen en een gezonde dosis doorzettingsvermogen ben jij klaar voor je volgende stap.

Wij zijn Facta

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan of ander werk, wil je op een plek terecht komen waar het meteen goed voelt. Waar een goede sfeer hangt. Waar je gelijk ziet ‘hier doen ze het samen’. Hier voel ik me thuis. Wat ons allemaal bindt, is de liefde voor het vak. Passie voor techniek. Dit is de basis van onze teamspirit. Samen komen we verder dan alleen. En afspraak is afspraak. Dat vinden we vanzelfsprekend. Net als vakmanschap, respect en werkplezier.

 

Wij zijn Facta, wie ben jij?

Facta’s sollicitatieproces

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Bel, mail of stuur een Whatsapp naar onze recruiter Sasja Verdier.

T: 088 6000 200
M: 06 4661 2722
@: vacatures@facta.nl

Direct solliciteren?

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.