Marketing & Communicatie Coördinator

Functie:
Marketing & Communicatie Coördinator

Uren per week:
32

Standplaats:
Uitgeest

Vacature

We zijn op zoek naar een nieuwe Marketing & Communicatie Coördinator! Word jij onze nieuwe collega? Als Marketing & Communicatie Coördinator ben je onderdeel van een verrassend dynamische wereld. Er gaat namelijk een rijke wereld schuil achter de diensten van Facta. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat attracties in pretparken blijven draaien. Dat de melkpakken van de lopende band afkomen. En dat de waterschappen ervoor kunnen zorgen dat we in Nederland droge voeten houden. Benieuwd wat jouw taken hierin zijn? Lees het hieronder!

Ben jij de marketing professional die ons merk, onze dienstverlening en corporate communicatie verder vooruit brengt en gaat voor kwaliteit, resultaat en werkplezier? Dan is dit jouw job!

Wat vragen we van jou?

 • Een relevante afgeronde HBO-opleiding
 • 3 tot 5 jaar werkervaring
 • Je staat sterk in je schoenen en kunt goed laveren tussen de diverse rollen (bedenker; adviseur; coördinator; uitvoerder)
 • Je bent gewend om zelf aan de knoppen te draaien, je hebt een positieve instelling en je bent een teamspeler
 • Je hebt ervaring met leadgeneratie, social media en Google search

Facta Facts

 • Je kunt gebruik maken van een netwerk van ondersteunende partners (reclamebureau, drukkerij, fotograaf)
 • Je houdt kantoor in Uitgeest, bij de overige collega’s van HR, VKAM, ICT en Finance
 • Je valt onder de CAO Metalektro. Werk je fulltime dan heb je 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. De ADV-dagen kun je uitruilen tegen een hoger bruto loon.
 • Jouw salaris is marktconform
 • Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden

Wat ga je doen?

Na het voorbereiden van de periodieke marketing rapportage, werk je de social media campagne, de website en de communicatie op de TV-schermen bij. Je bespreekt met de verkoopafdeling de mailing met whitepaper voor onze hot prospects en je meet hiervan de resultaten. Volgens de jaarplanning zorg je dat de volgende editie van het personeelsblad wordt gevuld en op tijd bij de drukker ligt. En ach, wil je ook nog even meedenken over een nieuwe vacaturetekst op de website? Periodiek overleg je met de algemeen directeur over jouw speer- en actiepunten.

Altijd in beweging

Werken wordt pas leuk als je je verder kunt ontwikkelen. We luisteren goed naar wat jij wilt en naar jouw ideeën om je te blijven ontwikkelen. Zodat je, net als wij, altijd in beweging blijft. Een papiertje? Daar kijken we naar. Maar we kijken vooral naar jou, naar wie je bent. En naar de ervaring die je meeneemt. Naar hoe je in het leven staat. Leren doe je namelijk elke dag. Met elkaar. En van elkaar.

Wij zijn Facta

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan of ander werk, wil je op een plek terecht komen waar het meteen goed voelt. Waar een goede sfeer hangt. Waar je gelijk ziet ‘hier doen ze het samen’. Hier voel ik me thuis. Wat ons allemaal bindt, is de liefde voor het vak. Passie voor techniek. Dit is de basis van onze teamspirit. Samen komen we verder dan alleen. En afspraak is afspraak. Dat vinden we vanzelfsprekend. Net als vakmanschap, respect en werkplezier.

 

Wij zijn Facta, wie ben jij?

Facta’s sollicitatieproces

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Bel, mail of stuur een Whatsapp naar onze recruiter Sasja Verdier.

T: 088 6000 200
M: 06 4661 2722
@: vacatures@facta.nl

Direct solliciteren?

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.