De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Monteur binnendienst (wikkelarij)

Functie:
Monteur binnendienst (wikkelarij)

Uren per week:
32 – 40 uur

Standplaats:
Uitgeest

Vacature

Elektrotechnisch wikkelen, je leert het nergens meer op school en toch is het zo’n essentieel onderdeel van de elektromotor. Als wikkelaar bij Facta houd je je bezig met het vervangen van de spoelen van elektromotoren. Als wikkelaar bepaal je de juiste dikte van het koperdraad en bereken je hoeveel wikkelingen er nodig zijn. Dankzij jouw inspanningen krijgt een oude elektromotor weer een nieuw leven.

Bij Facta werken we aan zeer uiteenlopende soorten elektromotoren, geen dag is hetzelfde en iedere motor is weer een uitdaging. Je werkt zittend of staand, aan jouw de keuze, aan je eigen desk. Je hebt veel vrijheid in je werkzaamheden en profiteert daarnaast van de stabiliteit van onze werkplaats.

Natuurlijk is het fijn als je enige ervaring hebt in het wikkelen. Heb je die niet en lijkt het je wel interessant dan ben je ook van harte welkom om te reageren. Onze enthousiaste medewerkers leren je graag alle kneepjes van het vak en daarnaast hebben wij onze eigen bedrijfsschool waar je nóg meer leert over de elektrotechniek en verschillende soorten aandrijvingen.

Ben jij nauwkeurig en elektrotechnisch onderlegd? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek over onze vacature voor wikkelaar!

Wie ben jij?

 • Affiniteit met (elektro) techniek
 • Op zoek naar regelmaat en zekerheid
 • Nauwkeurig en oog voor detail
 • Je kunt jezelf verstaanbaar maken in het Nederlands en/of Engels

Facta Facts

 • Een fijne eigen werkplek met eigen gereedschap
 • Dag diensten, dus geen ploegen en/of storingsdiensten
 • Je krijgt per jaar 27 vakantiedagen + 13 ADV dagen
 • Salaris tussen €2975,- en €4200,- bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Flexibele werktijden (starten tussen 6.30 en 8.30 uur)
 • Veilige werkomgeving
 • Modern bedrijf met gezellige collega’s
 • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • Vakmanschap en werkplezier
 • Vers fruit en korting op je sport abonnement

Dit ga je doen

Of het nu een 2400 kW met 10.000 volt elektromotor is voor een chemiefabriek op de Maasvlakte of een generator van een WKK installatie bij een tomatenteler; samen met je collega voorzie je ze snel en vakkundig van nieuwe wikkelingen. Kortom, een afwisselende functie waarin ambacht en vakmanschap gecombineerd wordt met trots en werkplezier.

Altijd in beweging

Werken wordt pas leuk als je je verder kunt ontwikkelen. We luisteren goed naar wat jij wilt en naar jouw ideeën om je te blijven ontwikkelen. Zodat je, net als wij, altijd in beweging blijft. Een papiertje? Daar kijken we naar. Maar we kijken vooral naar jou, naar wie je bent. En naar de ervaring die je meeneemt. Naar hoe je in het leven staat. Leren doe je namelijk elke dag. Met elkaar. En van elkaar. Van klanten en projecten. Daarnaast hebben we een eigen bedrijfsschool, waar we de praktijk en theorie met elkaar combineren.

Groeipad

Wil je als wikkelaar doorgroeien naar een andere functie? Dan kun je met behulp van de juiste motivatie en het doen van vakopleidingen jezelf voorbereiden op je volgende stap.

Wij zijn Facta

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan of ander werk, wil je op een plek terecht komen waar het meteen goed voelt. Waar een goede sfeer hangt. Waar je gelijk ziet ‘hier doen ze het samen’. Hier voel ik me thuis. Wat ons allemaal bindt, is de liefde voor het vak. Passie voor techniek. Dit is de basis van onze teamspirit. Samen komen we verder dan alleen. En afspraak is afspraak. Dat vinden we vanzelfsprekend. Net als vakmanschap, respect en werkplezier.

 

Wij zijn Facta, wie ben jij?

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Bel, mail of stuur een Whatsapp naar onze recruiter Sasja Verdier.

T: 088 6000 200
M: 06 4661 2722
@: vacatures@facta.nl

Direct solliciteren?

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.


Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie