Operationeel Manager

Functie:
Operationeel Manager

Uren per week:
40 uur

Standplaats:
Spijkenisse

Vacature

Als Manager Operations ben je de spil van de Spijkenisse-organisatie! Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele bedrijfsvoering en aan jou de uitdaging om met het voltallige team de beste dienstverlening te bieden aan klanten. Hierin trek je natuurlijk constructief op met de collega’s van het bedrijfsbureau, de operationeel managers van de andere regio’s en overige disciplines.

Je geeft direct leiding aan 4 teamleiders (werkplaats en service) en aan de operationele administratie (3 fte). In totaal  bestaat de groep uit 70 fte. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het rendement van de vestiging. Daarnaast heb je veiligheid, milieu, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en personeelsontwikkeling hoog in het vaandel staan.

Houd je ervan om je medewerkers in hun kracht te zetten en oplossend vermogen mee te geven om zo als vestiging nog beter te presteren? Dan is dit een functie die bij je past!

Wat vragen we van jou?

 • HBO werk- en denkniveau met een opleiding Technische Bedrijfskunde of Elektro of Werktuigbouwkunde.
 • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring binnen een technische organisatie.
 • Je bent een teamspeler en verbinder, communiceert helder en overtuigend.
 • Gedreven, optimistisch ingesteld en analytisch.
 • Coachende en inspirerende leider, “hard op resultaat, zacht op de relatie”.
 • Klantgericht, resultaat- en oplossingsgericht.
 • Betrokken, je kent en pakt je verantwoordelijkheden en je bent ondernemend.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Woonachtig op bereisbare afstand van Spijkenisse.

Facts voor jou

 • Uitdagende positie in een succesvol en financieel gezond bedrijf.
 • Betrokken en gemotiveerd team. Modern geleid bedrijf.
 • Ruimte voor ondernemerschap en de mogelijkheid om concreet bij te dragen aan het succes van de onderneming.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wat ga je doen?

Circa 50% van je tijd ben je op de werkvloer aanwezig. Je stimuleert medewerkers om het beste uit zichzelf te halen en je weet een plezierige werkomgeving te creëren.

Je bewaakt lopende projecten en zet nieuwe op, analyseert de marge, planning en het onderhandenwerk en stuurt bij waar nodig.

Je bent niet alleen een coachende manager, maar je hebt tevens een bedrijfsmatige visie.

Als lid van het regio-MT werk je mee aan de verdere groei en ontwikkeling van de regio en ben je kritisch op effectieve inrichting van werkprocessen en efficiënte werkuitvoering.

Je bent het klankbord van de regiodirecteur aan wie je ook rapporteert.

Belangrijke speerpunten in 2022 zijn de implementatie van een nieuw ERP pakket en de verhuizing van de pompenafdeling van Zevenhuizen naar Spijkenisse.

Facts over Facta

Facta is al ruim 60 jaar dé specialist in rotating equipment. De organisatie heeft 8 vestigingen in Nederland met in totaal circa 300 medewerkers. De locatie in Spijkenisse heeft een werkplaats van ruim 3500 m2 en een opslagcapaciteit van 2500 m2. Service verlenen en kwaliteit van dienstverlening zijn twee belangrijke pijlers waar de organisatie voor staat. Haar klanten kunnen rekenen op snelle en secure reparatie, vervanging en onderhoud van rotating equipment. Denk hierbij aan elektromotoren, generatoren, tandwielkasten, pompen en ventilatoren. Tot haar klantenkring behoren grote gerenommeerde klanten zoals staalproducenten, zuivelfabrieken, waterschappen, glastuinbouw, maritieme bedrijven en technische dienstverleners. Facta heeft kennis van de nieuwste technieken en staat 24/7 voor haar klanten klaar. De cultuur binnen het bedrijf is nuchter, hands-on, gedreven en zeer klantgericht waarbij 100% veilig en verantwoord ondernemen vanzelfsprekend is.

Wij zijn Facta

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan of ander werk, wil je op een plek terecht komen waar het meteen goed voelt. Waar een goede sfeer hangt. Waar je gelijk ziet ‘hier doen ze het samen’. Hier voel ik me thuis. Wat ons allemaal bindt, is de liefde voor het vak. Passie voor techniek. Dit is de basis van onze teamspirit. Samen komen we verder dan alleen. En afspraak is afspraak. Dat vinden we vanzelfsprekend. Net als vakmanschap, respect en werkplezier.

 

Wij zijn Facta, wie ben jij?

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Bel, mail of stuur een Whatsapp naar onze recruiter Sasja Verdier.

T: 088 6000 200
M: 06 4661 2722
@: vacatures@facta.nl

Direct solliciteren?

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.