Regiodirecteur

Functie:
Regiodirecteur

Uren per week:
40

Standplaats:
Uitgeest

Dit ga je doen

Onze huidige regiodirecteur Noordwest zet een volgende stap op de carrièreladder, waardoor binnen Facta Uitgeest B.V. de vacature ontstaat voor een ervaren, gedreven en ondernemende regiodirecteur met technische en bedrijfskundige achtergrond.

Functie

De nieuwe regiodirecteur heeft samen met het landelijke managementteam de verantwoordelijkheid te zorgen dat de Facta ambities worden verwezenlijkt.

Op regionaal niveau betekent dit het vormgeven en uitvoeren van een meerjaren strategie en businessplan, het bevorderen van de wendbaarheid van de organisatie en medewerkers, het doorontwikkelen van de Facta-verkooppropositie en de prestatieverbetering.

Je geeft direct leiding aan de regio MT-leden, bestaande uit 2 operationeel managers, manager bedrijfsbureau, teamleider sales en controller. Je bent lid van het landelijk MT en rapporteert aan de algemeen directeur.

Belangrijke speerpunten voor Facta/de business unit zijn: economische bedrijfswaarde bevorderen  (waardepropositie; strategische koers; innovatie; managen van risico’s) en aantrekkelijke werkgever zijn/blijven in een roerige arbeidsmarkt.

Facta Facts

 • Uitdagende positie in een succesvol, groeiend en financieel gezond bedrijf
 • Betrokken en gemotiveerd team. Modern geleid bedrijf
 • Ruimte voor ondernemerschap en de mogelijkheid om concreet bij te dragen aan het succes van de onderneming
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Wie ben jij?

 • Je bent daadkrachtig en inspireert jouw team tot vernieuwing, verandering, (financieel) resultaat en (commerciële) groei
 • Verbindend, innovatief en aantoonbaar succesvol in het behalen van gestelde (financiële) doelen en in de samenwerking met invloedrijke stakeholders
 • Het Facta bedrijfsbelang staat voorop en daarbij creëer je synergie tussen de verschillende Facta business units.

Functie-eisen

 • Afgeronde HBO opleiding/Bedrijfskunde
 • Brede technische achtergrond en ruim financieel onderlegd
 • Ruime ervaring in het leiden/besturen van een business unit
 • Bewezen ervaring in het opbouwen van klantrelaties
 • Zakelijke instinct, ondernemerschap en een lange termijn visie
 • Verbondenheid voelen bij mens en product/dienstverlening.

Wij zijn Facta

Al 65 jaar zijn we hét servicebedrijf op het gebied van rotating equipment (zoals pompen,

elektromotoren, generatoren, ventilatoren). De cultuur binnen het bedrijf is nuchter, hands-on, gedreven en klantgericht en waarbij veilig en verantwoord ondernemen vanzelfsprekend zijn.

Facta bestaat uit een drietal Business Units; Facta Rotating, Facta Elektrotechniek en Facta Constructietechniek. Facta Rotating bestaat uit een Holding (stafdiensten) en 4 regio’s: Noordwest (= Facta Uitgeest), Noordoost, Zuidwest en Zuidoost. Totaal 8 locaties in Nederland, 1 in Duitsland en circa 370 medewerkers.

De regio Noordwest bestaat uit een binnendienst (werkplaats), buitendienst, technisch specialisten, bedrijfsbureau, verkoopafdeling, administratie en receptie. Totaal rond 140 werknemers.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Bel, mail of stuur een Whatsapp naar onze recruiter Sandra van de Poel.

T: 088 6000 200
@: vacatures@facta.nl

Direct solliciteren?

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.