De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Rotating monteur

Binnen- en buitendienst

Functie:
Rotating monteur

Uren per week:
32 – 40 uur

Standplaats:
Nederweert

Vacature

Als Rotating monteur bij Facta ben je onderdeel van een verrassend dynamische wereld. Er gaat namelijk een rijke wereld schuil achter de onderhouds- en revisiewerkzaamheden die je uitvoert aan rotating equipment. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat attracties in pretparken blijven draaien. Dat de melkpakken van de lopende band afkomen. En dat de waterschappen ervoor kunnen zorgen dat we in Nederland droge voeten houden. Elke asset heeft een eigen uniek verhaal. Je hebt alle kennis en expertise in huis om het proces van onze klanten draaiende te houden. Continu werk je hier aan met een team. Je hebt je werkplek en gereedschap. Je maakt écht het verschil en wat je doet, is belangrijk.

Wil je onderdeel zijn van een dynamische wereld van rotating equipement waarin jouw expertise het verschil maakt? Dan is dit een functie voor jou!

Wie ben jij?

  • Je hebt kennis van pompen, tandwielkasten en elektromotoren
  • Je bent een professional die zich flexibel, klantgericht en collegiaal opstelt

Facta Facts

  • Je krijgt je eigen werkplek en gereedschap
  • Je verdient tussen de € 2.500 en € 3.600 bruto per maand
  • Je krijgt per jaar 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
  • Je wordt onderdeel van een hecht team

Dit ga je doen

Als Rotating Monteur ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende klussen op locatie én in de werkplaats. Op locatie voer je bijvoorbeeld periodiek onderhoud uit en los je problemen, defecten en storingen op. En moet er een asset gerepareerd of gereviseerd worden? Dan doe je dat in de werkplaats van Nederweert. Elke klus is anders en juist dat maakt het vak zo mooi.

Altijd in beweging

Werken wordt pas leuk als je je verder kunt ontwikkelen. We luisteren goed naar wat jij wilt en naar jouw ideeën om je te blijven ontwikkelen. Zodat je, net als wij, altijd in beweging blijft. Een papiertje? Daar kijken we naar. Maar we kijken vooral naar jou, naar wie je bent. En naar de ervaring die je meeneemt. Naar hoe je in het leven staat. Leren doe je namelijk elke dag. Met elkaar. En van elkaar. Van klanten en projecten. Daarnaast hebben we een eigen bedrijfsschool, waar we de praktijk en theorie met elkaar combineren.

Groeipad

Afhankelijk van je ervaring word je bij ons een eerste of tweede monteur. Door middel van vakopleidingen en een gezonde dosis doorzettingsvermogen ben jij klaar voor je volgende stap.

Wij zijn Facta

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan of ander werk, wil je op een plek terecht komen waar het meteen goed voelt. Waar een goede sfeer hangt. Waar je gelijk ziet ‘hier doen ze het samen’. Hier voel ik me thuis. Wat ons allemaal bindt, is de liefde voor het vak. Passie voor techniek. Dit is de basis van onze teamspirit. Samen komen we verder dan alleen. En afspraak is afspraak. Dat vinden we vanzelfsprekend. Net als vakmanschap, respect en werkplezier.

 

Wij zijn Facta, wie ben jij?

Facta’s sollicitatieproces

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Bel, mail of stuur een Whatsapp naar onze recruiter Sasja Verdier.

T: 088 6000 200
M: 06 4661 2722
@: vacatures@facta.nl

Direct solliciteren?

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.


Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie