Service Engineer

Generatoren 

Functie:
Service Engineer
Generatoren

Uren per week:
32 – 40 uur

Standplaats:
Spijkenisse

Vacature

Als Service Engineer Generatoren bij Facta ben je onderdeel van een verrassend dynamische wereld. Er gaat namelijk een rijke wereld schuil achter de onderhouds- en revisiewerkzaamheden die je uitvoert aan generatoren. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat fabrieken blijven draaien, oogsten geen schade ondervinden en niemand in de kou staat. Elke generator heeft een eigen uniek verhaal. Je hebt alle kennis en expertise in huis om het proces van onze klanten draaiende te houden. Continu werk je hier aan met een team. Je maakt écht het verschil en wat je doet, is belangrijk.

Waar je aan werkt? Dat varieert van WKK installaties in de tuinbouw tot dieselgeneratoren in de scheepvaart. Wordt onderdeel van een dynamische wereld en maak het verschil voor onze klanten.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met generatoren (AVK, Leroy Somer, Stamford), warmtekracht koppelingsets of ervaring in de scheepvaart-techniek
  • Je hebt kennis van meet- en regeltechniek, besturingstechniek en hoog- & laagspanning
  • Je bent een professional die zich flexibel, klantgericht en collegiaal opstelt
  • Je beheerst de Engelse taal en bent bereid om in het buitenland te werken

Facta Facts

  • Je verdient tussen de € 3.200 en € 4.800 bruto per maand
  • Je krijgt per jaar 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
  • Je krijgt je eigen telefoon, laptop en bedrijfsauto
  • Je wordt onderdeel van een hecht team

Wat ga je doen?

Als service engineer ben je verantwoordelijk voor het oplossen van (complexe) storingen aan generatoren, met de nadruk op elektrotechnische werkzaamheden. Je stelt zelfstandig diagnose en verhelpt deze. De opgeleverde installaties stel je – na testen – in bedrijf en verricht je werkzaamheden ten behoeve van nieuwbouwprojecten. Het betreft uiteenlopende klussen en projecten op locatie in de Benelux en een enkele keer daarbuiten. Iedere dag is anders. Soms werk je zelfstandig en soms in teamverband.

Altijd in beweging

Werken wordt pas leuk als je je verder kunt ontwikkelen. We luisteren goed naar wat jij wilt en naar jouw ideeën om je te blijven ontwikkelen. Zodat je, net als wij, altijd in beweging blijft. Een papiertje? Daar kijken we naar. Maar we kijken vooral naar jou, naar wie je bent. En naar de ervaring die je meeneemt. Naar hoe je in het leven staat. Leren doe je namelijk elke dag. Met elkaar. En van elkaar. Van klanten en projecten. Daarnaast hebben we een eigen bedrijfsschool, waar we de praktijk en theorie met elkaar combineren.

Groeipad

Afhankelijk van je ervaring word je bij ons een eerste of tweede monteur. Door middel van vakopleidingen en een gezonde dosis doorzettingsvermogen ben jij klaar voor je volgende stap.

Wij zijn Facta

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan of ander werk, wil je op een plek terecht komen waar het meteen goed voelt. Waar een goede sfeer hangt. Waar je gelijk ziet ‘hier doen ze het samen’. Hier voel ik me thuis. Wat ons allemaal bindt, is de liefde voor het vak. Passie voor techniek. Dit is de basis van onze teamspirit. Samen komen we verder dan alleen. En afspraak is afspraak. Dat vinden we vanzelfsprekend. Net als vakmanschap, respect en werkplezier.

Wij zijn Facta, wie ben jij?

Facta’s sollicitatieproces

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Bel, mail of stuur een Whatsapp naar onze recruiter Sasja Verdier.

T: 088 6000 200
M: 06 4661 2722
@: vacatures@facta.nl

Direct solliciteren?

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.