Wikkelaar

Functie:
Wikkelaar

Uren per week:
32 – 40 uur

Standplaats:
Uitgeest

Vacature

Als wikkelaar bij Facta ben je onderdeel van een verrassend dynamische wereld. Er gaat namelijk een rijke wereld schuil achter het wikkelwerkzaamheden die je uitvoert. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat attracties in pretparken blijven draaien. Dat de melkpakken van de lopende band afkomen. En dat de waterschappen ervoor kunnen zorgen dat we in Nederland droge voeten houden. Elke motor heeft een eigen uniek verhaal. Je hebt alle kennis en expertise in huis om hoogspanning statoren, draaistroom en gelijkstroommachines en poolhuizen te wikkelen. Continu werk je hier aan met een team. Je maakt écht het verschil en wat je doet, is belangrijk.

Ben jij die zelfstandige wikkelaar met gouden handen die precies weet hoe hij kwaliteit moet leveren? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek!

Wat vragen we van jou?

  • Je kunt elektromotoren zelfstandig wikkelen
  • Hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt oog voor kwaliteit, bent geduldig en werkt accuraat
  • Je bent een echte  teamplayer; je stelt je klantgericht en collegiaal opstelt

Facta Facts

  • Je krijgt je eigen werkplek en gereedschap
  • Je krijgt per jaar 27 vakantiedagen + 13 ADV dagen
  • Je wordt onderdeel van een hecht team

Wat ga je doen?

Of het nu een 2400 kW met 10.000 volt elektromotor is voor een chemiefabriek op de Maasvlakte of een generator van een WKK installatie bij een tomatenteler; samen met je collega voorzie je ze snel en vakkundig van nieuwe wikkelingen. Kortom, een afwisselende functie waarin ambacht en vakmanschap gecombineerd wordt met trots en werkplezier.

Altijd in beweging

Werken wordt pas leuk als je je verder kunt ontwikkelen. We luisteren goed naar wat jij wilt en naar jouw ideeën om je te blijven ontwikkelen. Zodat je, net als wij, altijd in beweging blijft. Een papiertje? Daar kijken we naar. Maar we kijken vooral naar jou, naar wie je bent. En naar de ervaring die je meeneemt. Naar hoe je in het leven staat. Leren doe je namelijk elke dag. Met elkaar. En van elkaar. Van klanten en projecten. Daarnaast hebben we een eigen bedrijfsschool, waar we de praktijk en theorie met elkaar combineren.

Groeipad

Wil je als wikkelaar doorgroeien naar een andere functie? Dan kun je met behulp van de juiste motivatie en het doen van vakopleidingen jezelf voorbereiden op je volgende stap.

Wij zijn Facta

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan of ander werk, wil je op een plek terecht komen waar het meteen goed voelt. Waar een goede sfeer hangt. Waar je gelijk ziet ‘hier doen ze het samen’. Hier voel ik me thuis. Wat ons allemaal bindt, is de liefde voor het vak. Passie voor techniek. Dit is de basis van onze teamspirit. Samen komen we verder dan alleen. En afspraak is afspraak. Dat vinden we vanzelfsprekend. Net als vakmanschap, respect en werkplezier.

 

Wij zijn Facta, wie ben jij?

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Bel, mail of stuur een Whatsapp naar onze recruiter Sasja Verdier.

T: 088 6000 200
M: 06 4661 2722
@: vacatures@facta.nl

Direct solliciteren?

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.