De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Werkvoorbereider

Functie:
Werkvoorbereider

Uren per week:
32 – 40 uur

Standplaats:

Zevenhuizen

Dit ga je doen

Je bent de centrale schakel en het aanspreekpunt tussen verschillende partijen: de werkplaats, leveranciers en opdrachtgever!

Je verzorgt in overleg met project- en teamleiders de werkvoorbereiding voor diverse projecten. Daarbij kan je denken aan taken als: orders aanmaken, opstellen planning, calculeren, materiaal selecteren en bestellen, orders vullen en gereed maken voor facturatie, bewaken voortgang, levertijden en prijzen, opstellen project documentatie en klantcontact.

Een verantwoordelijke baan!

Je bent ijverig en gedreven want je moet veel balletjes hoog en in de gaten houden. Overzicht bewaren in een hectische omgeving is daarbij ook van belang.

Facta Facts

  • Een dynamische job in een organisatie die volop in beweging is. Jij ziet het als een uitdaging om hier je steentje aan bij te dragen.
  • Elke dag vers fruit, 40% korting op een sportabonnement, collega’s met passie voor hun vak, een uitgebreid inwerkprogramma en ontwikkelmogelijkheden
  • Werk je fulltime? Dan heb je 25 vakantie- en 13 roostervrije dagen (CAO Metaal en Techniek). De roostervrije dagen kun je inruilen tegen een hoger salaris.
  • Modern bedrijf met gezellige collega’s

Wie ben jij?

  • MBO 3
  • 2-3 jaar werkervaring met en kennis van rotating equipment/ tandwielkasten/ motorreductoren en pompen
  • Autocad/Solid Works/ Solid Edge/ Inventor

Wij zijn Facta

Al ruim 60 jaar zijn wij specialist in onderhoud van rotating equipment. Bedrijven draaiende houden. Dat is wat we doen. We staan dag en nacht klaar voor onze klanten. Door heel Nederland. Wat ons bindt, is de liefde voor het vak. We weten waar we het over hebben. Zijn oplossingsgericht en delen de passie voor techniek. Het allerbelangrijkste? Vakmanschap, respect en werkplezier.

De Facta organisatie is opgedeeld in 3 regio’s. Regio Zuid (totaal circa 100 collega’s) bestaat uit de vestigingen Spijkenisse (de grootste vestiging), Zevenhuizen en Weert. Gezien de groei die we doormaken, breiden we uit.

Wil je meer weten?

We staan je graag te woord. Voor al je vragen over de functie kun je terecht bij onze recruiter Sasja Verdier.

T: 088 6000 200
M: 06 4661 2722
@: vacatures@facta.nl

Direct solliciteren?

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.


Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie