Werkvoorbereider / Calculator

Functie:
Werkvoorbereider / Calculator

Uren per week:
32 – 40 uur

Standplaats:
Uitgeest

Vacature

Als werkvoorbereider/calculator bij Facta ben je onderdeel van een verrassend dynamische wereld. Er gaat namelijk een rijke wereld schuil achter de diensten van Facta. Benieuwd wat jouw taken hierin zijn? Onder andere calculaties maken, offertes uitwerken, planning maken, certificaten opstellen en materialen bestellen.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat attracties in pretparken blijven draaien. Dat de melkpakken van de lopende band afkomen. En dat de waterschappen ervoor kunnen zorgen dat we in Nederland droge voeten houden. Elke asset heeft een eigen uniek verhaal. Je bent een onderdeel van het bedrijfsbureau en je werkt veel samen met de werkplaats, service en administratie. Samen maken jullie echt het verschil; wat je doet is belangrijk.

Kun jij ook onder druk nauwkeurig werken en vertaal je graag de revisierapportage naar een overzichtelijk offerte?  Dan is dit een functie voor jou!

Wat ga je doen?

Je functie bestaat uit twee delen. Als calculator houd je je bezig met het calculeren en offreren van vele soorten offertes. Van elektromotoren tot pompen, van tandwielkasten tot veerveiligheden. Het is de kunst om de rapportages van werkplaats om te zetten in een kloppende calculatie en een passende offerte. Je bent een belangrijke schakel tussen de werkplaats en de klant.

Daarnaast ben je ook werkvoorbereider van de afdeling Veerveiligheden. Dat betekent dat je onder andere planningen maakt en de juiste materialen voor een revisie selecteert en bestelt. Daarnaast stel je meetcertificaten op volgens de strenge normen van Lloyds. Ken je deze norm nog niet? Geen probleem, daar helpen we je graag mee. We verwachten wel van je dat je accuraat werkt en graag leert.

Wat vragen we van jou?

 • Je houdt van techniek, cijfers en regelgeving
 • Je werkt nauwkeurig en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
 • Onder druk werken is voor jou geen probleem
 • Je kunt goed de bevindingen van de monteurs vertalen naar een kloppende offerte

Facta Facts

 • Je verdient tussen de € 2.900 en € 3.800  bruto per maand
 • Je krijgt 27 vakantiedagen + 13 ADV dagen per jaar
 • Wij stimuleren doorgroei en verdere ontwikkeling
 • Samen met 10 collega’s vorm je het bedrijfsbureau
 • Facta Uitgeest valt onder de CAO Metalektro

Altijd in beweging

Werken wordt pas leuk als je je verder kunt ontwikkelen. We luisteren goed naar wat jij wilt en naar jouw ideeën om je te blijven ontwikkelen. Zodat je, net als wij, altijd in beweging blijft. Een papiertje? Daar kijken we naar. Maar we kijken vooral naar jou, naar wie je bent. En naar de ervaring die je meeneemt. Naar hoe je in het leven staat. Leren doe je namelijk elke dag. Met elkaar. En van elkaar. Van klanten en projecten. Daarnaast hebben we een eigen bedrijfsschool, waar we de praktijk en theorie met elkaar combineren.

Groeipad

Wij zijn Facta

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan of ander werk, wil je op een plek terecht komen waar het meteen goed voelt. Waar een goede sfeer hangt. Waar je gelijk ziet ‘hier doen ze het samen’. Hier voel ik me thuis. Wat ons allemaal bindt, is de liefde voor het vak. Passie voor techniek. Dit is de basis van onze teamspirit. Samen komen we verder dan alleen. En afspraak is afspraak. Dat vinden we vanzelfsprekend. Net als vakmanschap, respect en werkplezier.

 

Wij zijn Facta, wie ben jij?

Facta’s sollicitatieproces

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Bel, mail of stuur een Whatsapp naar onze recruiter Sasja Verdier.

T: 088 6000 200
M: 06 4661 2722
@: vacatures@facta.nl

Direct solliciteren?

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.