De pagina wordt geladen...
Skip to main content

VSA Technische Service, Post Staalbouw en Post Staalmontage bundelen de krachten

Onze zusterbedrijven VSA Technische Service, Post Staalbouw en Post Staalmontage gaan verder onder één nieuwe naam:
Facta Constructietechniek

Sinds de fusie van Post en VSA werken de bedrijven samen aan een nieuwe organisatie in Velsen-Noord om hun groei te versnellen en in te kunnen spelen op de toenemende klantvraag. Samen hebben de bedrijven een duidelijke ambitie voor de toekomst uitgesproken: het beste constructiebedrijf van Noord-Holland te zijn. Voor klanten, medewerkers en toekomstige medewerkers.

Facta Constructietechniek krijgt net als Facta een frisse, stoere en krachtige uitstraling. De komende tijd gaat Facta Constructietechniek de nieuwe huisstijl stapsgewijs implementeren. Zo is recent alle sociale media aangepast en heeft het pand van VSA nieuwe vlaggen en een nieuw logo gekregen. Ook zijn er nieuwe bedrijfsbussen met gloednieuwe bestickering en is de website van Facta Constructietechniek binnenkort online te vinden.

Ook gaat Facta constructietechniek beginnen met de uitbreiding van het pand. Momenteel worden er 2 nieuwe kantoorruimtes en extra magazijnruimte bijgebouwd. Binnenkort wordt ook de werkplaats uitgebreid waarbij er ongeveer 40 procent extra ruimte bij zal worden gebouwd.

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie