De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Als rotating equipment specialist kunnen wij service en onderhoud verlenen aan alle soorten aandrijvingen.  Maar wist u dat wij ook gespecialiseerd zijn in het succesvol uitvoeren van projecten?

Bij Facta gaan we verder dan alleen het inspecteren van individuele aandrijvingen. Onze focus ligt op het begrijpen van het grotere geheel, waardoor we op een bredere schaal het verschil kunnen maken. Het resultaat? Aanzienlijke OPEX besparingen op zowel energie als onderhoud.

Of het nu gaat om pompen, ventilatoren, tandwielkasten of andere vormen van rotating equipment, onze specialisatie stelt ons in staat om de volledige aandrijftrein te optimaliseren.

Bovendien beschikken we over een uitgebreid team van ervaren monteurs die klaarstaan om aan al uw projectbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om gepland onderhoud tijdens een stop of een grootschalig project, wij passen ons aan op de behoeften van onze opdrachtgevers.

Onze projecten


Verduurzamen raffinaderij met magnetische koppelingen

Elektromotoren, frequentieregelaars, magnetische koppelingen, pompen, ventilatoren
Bekijk project

Complexe turbine revisie

Generatoren, pompen, tandwielkasten, turbines, veiligheden
Bekijk project

Omvangrijke revisie AVR Duiven

Elektromotoren, pompen, ventilatoren
Bekijk project

Turn Around Lyondell Botlek ‘23

Mechanical seals, pompen
Bekijk project

Verduurzamen Tata Steel met innovatief pompsysteem

Generatoren, pompen
Bekijk project

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie