Skip to main content
De pagina wordt geladen...

Delta Controls Valves B.V. Spijkenisse verkocht aan Facta

Spijkenisse, 9 januari 2024 – Per 14 december 2023 is Delta Controls Valves B.V. uit Spijkenisse  verkocht aan Facta Holding B.V. Facta is een landelijke speler op het gebied van service en onderhoud van rotating equipment. De overname vergroot Facta’s expertise op het gebied van veiligheden en voegt service en onderhoud aan afsluiters en kleppen toe aan het dienstenpakket.

Delta Controls heeft meerdere vestigingen in Nederland. De overname omvat specifiek de vestiging in Spijkenisse. De overige vestigingen blijven in eigendom van de Veenstra Group. De medewerkers in Spijkenisse zetten hun werkzaamheden voort onder de vlag van Facta, vanuit hun bestaande werkplaats. De bedrijfsnaam van Delta Controls Valves B.V. verandert per 1 januari 2024 in Facta Appendages B.V.

Jeffrey Schotvanger, eigenaar van Facta: “Als service en onderhoudspartner merken wij dat de marktvraag naar uitbreiding op revisiewerkzaamheden toeneemt. Wij deden al revisies en reparaties op het gebied van veiligheden. Met de expertise van Delta Controls Valves in huis kunnen we dit uitbreiden met afsluiters en kleppen. De werkzaamheden sluiten goed op elkaar aan en zijn een belangrijke toevoeging aan ons dienstenpakket.”

Over Delta Controls Valves B.V.

Delta Controls Valves B.V. is een uniek revisiebedrijf op het gebied van kleppen, afsluiters en veiligheden. Het bedrijf beschikt over hypermoderne machines en testapparatuur, veel kennis bij de medewerkers en geniet een goede naamsbekendheid in de regio Botlek.

Over Facta

Facta is al ruim 65 jaar hét servicebedrijf op het gebied van rotating equipment. Begonnen met 1 vestiging in Uitgeest en inmiddels uitgegroeid tot een landelijke organisatie met 8 vestigingen door heel Nederland en 1 in Duitsland. Met ruim 350 medewerkers beschikt Facta over een groot team technische specialisten.

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie