De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Elke markt heeft zijn
eigen bijzonderheden

Voor elke situatie de beste service & oplossing

WIJ WETEN VOOR WIE WE HET DOEN. EN DAT MERK JE.

Elke markt of sector heeft zijn eigen verhaal en bijzonderheden. De verschillende activiteiten vereisen allemaal veilige, efficiënte en betrouwbare rotating equipment. Want wat de sector ook is, stilstand is onacceptabel. In de eerste plaats wilt u natuurlijk uitval in uw machinepark voorkomen. Maar als het dan toch gebeurt, wilt u terug kunnen vallen op een betrouwbaar servicebedrijf. Bij Facta begrijpen wij dat als geen ander en staan we altijd voor u klaar. We weten we heel goed waar het in uw wereld om draait. Of het nu de liften in een flatgebouw zijn, de tandwielkasten in roerwerken of sanitaire pompen bij een farmaceutisch bedrijf; wij hebben alle kennis en expertise in huis om u te helpen. Uiteindelijk gaat het er ons om u zo goed mogelijk uw werk te laten doen. Daar doen wij alles voor.

Voor Food & Pharma

Hygiënische betrouwbare productieprocessen

Voor Industrie

Voorkom stilstand en verbeter uw proces

Voor Waterschappen

Voor droge voeten en schoon & voldoende water

Voor Technische Dienstverlening

Inzetbaarheid van rotating equipment

U KUNT OP ONS REKENEN

24 UUR PER DAG. 7 DAGEN PER WEEK.

Met 9 vestigingen door heel Nederland, 300 vakmensen en 100 servicebussen zijn we hét servicebedrijf voor uw rotating equipment. De grootste staalproducenten en zuivelfabrieken, waterschappen en technische dienstverleners rekenen op de service van Facta. Met onze kennis van de nieuwste technieken, staan we voor ze klaar als ze ons nodig hebben. En dat doen we nu al ruim 60 jaar. We leggen de lat hoog voor onszelf. We blijven onszelf ontwikkelen en houden onszelf scherp. Elke klant, klein of groot, met een complexe vraag of uitdaging is bij ons op zijn plaats. We hebben ons verbonden aan leveranciers van A-merken, maar zijn aan niemand gebonden. Dat maakt ons onafhankelijk. Het geeft ons vrijheid van handelen. In ons denken en ons doen. Zodat wij telkens met de beste oplossing voor elke situatie komen.

Service en onderhoud

SMART MAINTENANCE

Rotating equipment is één van de meest kritische onderdelen van productieprocessen. Als iets stopt met draaien, kan dat effect hebben op een hele keten. Uiteraard kunt u bij Facta terecht voor reparatie en revisie. Maar de wereld van onderhoud gaat veel verder. Bij Facta lopen we voorop op het gebied van Smart Maintenance. Wij helpen u stilstand te voorkomen, processen te verbeteren en betrouwbaarheid te vergroten. En waar anderen bij complex denken “Laat maar aan mij voorbij gaan”, denken wij juist “Kom maar op”. Elke klant, klein of groot, met een complexe vraag of uitdaging is bij ons op zijn plaats. Zo blijven we ons ontwikkelen en houden we onszelf scherp.

Smart Maintenance
WAT U ZOEKT EN VINDT

  • De beste rotating equipment experts
  • De beste oplossing voor uw probleem
  • Vakmensen die zich vastbijten in uw vraagstuk
WAT U ONDERVINDT

  • We doen wat we beloven
  • Klankborden met specialisten
  • Open en eerlijke communicatie
WAT U OOK MOET WETEN

  • We hebben een eigen bedrijfsschool en leiden onze vakmensen zelf op
  • We hebben 8 vestigingen, 300 vakmensen, 100 servicebussen

Gecertificeerd vakmanschap

Vakmanschap, kwaliteit en veiligheid staan bij Facta voorop. Vanzelfsprekend beschikken we daarom over onderstaande certificeringen en erkenningen.

Onze certificaten

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie