De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Het beste servicebedrijf van Nederland

Voor klanten, medewerkers en toekomstige medewerkers

  • Veilig en verantwoord
  • Afspraak = afspraak
  • Klantgericht zijn
  • Samenwerken
  • Flexibel handelen

De Facta-standaard

Al ruim 60 jaar zijn we specialist in rotating equipment. Al jaren zetten we de standaard in kwaliteit. Een standaard die we elke dag blijven verleggen. Gewone dingen, ongewoon goed doen. Met een nuchterheid die je van echte aanpakkers mag verwachten. Waar je op kunt bouwen. Dat doen we 100% veilig en verantwoord. Altijd en overal.

Onze mensen maken Facta

Bij Facta zijn we zuinig op onze vakmensen. Zij zijn de aandrijvende kracht van ons bedrijf. Velen hebben al jarenlange ervaring in dit vak. Een vak wat je niet in de schoolbanken leert, maar gewoon op de vloer. Met elkaar en van elkaar. Van klanten. Van projecten. Daarnaast blijven we ons ook ontwikkelen door opleidingen. Maar ook die kennis brengen we samen verder én in de praktijk. In een goede sfeer waarin alle ruimte is om volledig jezelf te zijn.

Service verlenen zit in ons DNA 

We weten waar het om draait in onze business. Wie nu een probleem heeft, vraagt nu om een oplossing. Niet morgen. Anders staat alles stil. Service verlenen zit in ons DNA. Het staat bij ons voorop in alles dat we doen. Met een klantgerichte instelling, een zorgvuldige, veilige aanpak en flexibele oplossingen dragen we bij aan soepele, veilige en efficiënte processen van onze klanten. Afspraak is ook echt afspraak. Daar kunnen onze klanten op vertrouwen en bouwen.  Wij zijn altijd in de buurt. 24 uur per dag. 7 dagen in de week.

WE WETEN VOOR WIE WE HET DOEN. EN DAT MERK JE.

Al draait ons werk om rotating equipment, het is en blijft mensenwerk. Werk door mensen, voor mensen. We weten voor wie we het doen. En dat merken onze klanten. We begrijpen waar het in hun wereld om draait.  Van de ruwe staalindustrie tot aan fabrieken die de grondstoffen voor babypoeder maken. We staan direct voor ze klaar als ze ons nodig hebben. Door heel Nederland. We houden ons aan onze afspraak. Een man een man, een woord een woord. Daar staan we voor.

EVEN VOORSTELLEN.
ONS MANAGEMENTTEAM

Innovatief, klantgericht en met een passie voor rotating equipment. Maak kennis met het ons managementteam.

Henk van Tuijl
Algemeen Directeur

henk.vantuijl@facta.nl

Esther Mentink
HR Manager

esther.mentink@facta.nl

Richard Fatels
Concerncontroller

richard.fatels@facta.nl

Kasper Baltus
Regiodirecteur Noordwest

kasper.baltus@facta.nl

Leen van ’t Veen
Regiodirecteur Zuidwest

leen.vantveen@facta.nl

Richard Rob
Regiodirecteur Noordoost

richard.rob@facta.nl

Ginn Naebers
Regiodirecteur Zuidoost

Ginn.Naebers@facta.nl

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie