De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Revisie Tandwielkast Walkraan

Noppert Beton

Zeg, we hadden afgesproken dat jullie de tandwielkast van onze walkraan in de bouwvak gaan reviseren, maar euh… dat gaat hem niet worden”, aldus Teinsma van Noppert Beton. “Er zit ruimte tussen de as en de remtrommel van de hijslier en het is dermate slecht dat er nú actie moet worden ondernomen. Kun je even langskomen?

Zo begon het telefoongesprek van Wouter Swarts en William Teinsma. De planning werd erbij gepakt. Omdat stilstand doordeweeks niet mogelijk was, zijn de werkzaamheden het weekend erop uitgevoerd.

Wouter vertelt enthousiast: “Ja dat zijn natuurlijk de mooiste telefoontjes. Alles komt even op scherp te staan en dan moet je snel schakelen. Noppert Beton had al aangegeven dat de kraan niet gemist kon worden en tegelijkertijd wisten we nog niet wat we aan zouden treffen als we de kast zouden demonteren. Daarom hebben we, toen we de tandwielkast gingen uitbouwen, tijdelijk een noodkast ingezet. Uiteindelijk viel het schadebeeld mee en konden we na één werkweek de gereviseerde tandwielkast weer inbouwen. En die draait nu weer als een zonnetje, mooi toch?”

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie