De pagina wordt geladen...
Skip to main content

SERVICE & ONDERHOUD

24 uur per dag. 7 dagen per week.

  • 8 vestigingen

  • 300 vakmensen

  • 100 servicebussen

Tientallen jaren ervaring

We hebben ruim 60 jaar ervaring met het reviseren en onderhouden van rotating equipment. Van de tandwielkasten bij de waterschappen tot de sanitaire pompen in de voedingsindustrie. En alles daar tussenin. We kennen de wereld van onze klanten en staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor ze klaar.

Krachtige combinatie van service verlenen en technologie

Bij Facta staat service verlenen voorop in alles wat we doen. We zijn dé specialist in rotating equipment en weten waar het om gaat in onze business. Wie nu een probleem heeft, vraagt nu om een oplossing. En niet morgen. Wij zijn dan ook altijd in de buurt en staan voor onze klanten klaar. We hebben ons gespecialiseerd in smart maintenance, en werken met de nieuwste toepasbare technieken. Door buiten de gebaande paden te denken, kijken we mee waar we kunnen verbeteren. Elke klant, klein of groot, met een complexe vraag of uitdaging is bij ons op zijn plaats. Hoe complexer de vraag, hoe beter die bij ons past. Zo blijven we ons ontwikkelen en houden we onszelf scherp.

Smart maintenance

Wat klanten over ons zeggen

De laatste tijd laten wij veel boegschroefmotoren, grote generatoren, elektromotoren en thrusters door Facta reviseren. Het werk wordt steeds specialistischer, dus dan is het fijn dat een bedrijf als Facta dit voor ons kan oppakken. Ook een korte doorlooptijd is geen probleem. We waarderen het dat Facta goed met ons meedenkt en zich houdt aan gemaakte afspraken.”

Dennis Nossent
Directeur FMJ Marine & Offshore

Gecertificeerd vakmanschap

Vakmanschap, kwaliteit en veiligheid staan bij Facta voorop. Vanzelfsprekend beschikken we daarom over onderstaande certificeringen en erkenningen.

Onze certificaten

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie