De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Veiligheden

Voor gas, stoom en vloeistof

Lloyds T0103

Uw veiligheden onderhouden en certificeren wij volledig conform de voorschriften van Lloyds T0103.

Merkonafhankelijk

Bij Facta zijn we merkonafhankelijk. Dat geeft ons vrijheid van handelen. Natuurlijk hebben we wel onze voorkeuren en werken we het liefst met A-merken. 

De juiste machines

Wij beschikken over alle denkbare machines in onze werkplaats die we nodig hebben voor het correct behandelen van veiligheden.

GEVAARLIJKE SITUATIE VOORKOMEN

In sommige productieprocessen zijn veiligheden een cruciaal onderdeel. Neem nou een gas- of opslagtank bij een petrochemisch bedrijf of het leidingwerk van een ketelhuis bij een energiecentrale.  Als de druk in het systeem te hoog wordt, kunnen er gevaarlijk situaties ontstaan. Met behulp van veiligheden, kunt u de veiligheid van uw personeel en proces garanderen. Correct onderhouden is een wettelijke verplichting, eentje die u maar al te graag na streeft. Op ongelukken zit niemand te wachten. U zoekt dan ook een servicebedrijf dat precies weet aan welke eisen u moet voldoen. Zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Bij Facta bent u aan het juiste adres. Onze werkplaats en werkzaamheden voldoen aan de wettelijk voorschriften en specificaties van Lloyds en aan de strenge eisen die de verschillende fabrikanten stellen. Of het nu gaat om enkele veiligheden nazien of een hele partij tijdens een shut-down; u kunt op ons rekenen. Onze vakmensen staan voor u klaar.

  • Over druk veiligheden
  • Druk vacuüm ventielen
  • Vacuümventielen
  • Pilot gestuurde veiligheden

WE ZIJN ONAFHANKELIJK MAAR
DOEN HET NIET ALLEEN

Bij Facta zijn we merkonafhankelijk. Dat geeft ons vrijheid van handelen. Natuurlijk hebben we wel onze voorkeuren en werken we het liefst met A-merken. We zoeken voor elke situatie de beste oplossing.

Gecertificeerd vakmanschap

Vakmanschap, kwaliteit en veiligheid staan bij Facta voorop. Vanzelfsprekend beschikken we daarom over onderstaande certificeringen en erkenningen.

Onze certificaten

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie