Skip to main content
De pagina wordt geladen...

Waterschappen

Voor droge voeten, schoon & voldoende water

DROGE VOETEN EN SCHOON & VOLDOENDE WATER

Dat het werk van de waterschappen van levensbelang is, daar is heel Nederland zich ondertussen wel van bewust. Als gemalen, stuwen en sluizen niet naar behoren werken, zal bijna 60% van Nederland onder water komen te staan. En wat te denken van ons drinkwater? Continu wordt ons afvalwater gezuiverd in rioolwaterzuiveringsinstallaties. Alles draait om schoon en voldoende water. We begrijpen het heel goed, de lat ligt hoog bij de waterschappen. Als het op rotating equipment aan komt rekenen zij op de service van Facta. We staan namelijk continu voor ze klaar en doen er alles aan om het belangrijke werk van de waterschappen door te laten gaan.  Zodat Nederlanders droge voeten houden en er schoon water uit de kranen blijft stromen.

Krachtige combinatie van service verlenen en technologie

Bij Facta staat service verlenen voorop in alles wat we doen. We zijn dé specialist in rotating equipment en weten precies waar het om gaat in onze business. Wie nu een probleem heeft, vraagt nu om een oplossing. En niet morgen. Wij zijn dan ook altijd in de buurt. 24 uur per dag. 7 dagen in de week. We hebben ons gespecialiseerd in smart maintenance, en werken met de nieuwste toepasbare technieken. Door buiten de gebaande paden te denken, kijken we mee waar we kunnen vernieuwen. Elke klant, klein of groot, met een complexe vraag of uitdaging is bij ons op zijn plaats. Hoe complexer de vraag hoe beter die bij ons past. Zo blijven we onszelf ontwikkelen en houden we onszelf scherp.

Smart Maintenance
WAT U ZOEKT EN VINDT

  • De beste rotating equipment experts
  • De beste oplossing voor uw probleem
  • Vakmensen die zich vastbijten in uw vraagstuk
WAT U ONDERVINDT

  • We doen wat we beloven
  • Klankborden met specialisten
  • Open en eerlijke communicatie
WAT U OOK MOET WETEN

  • We hebben een eigen bedrijfsschool en leiden onze vakmensen zelf op
  • We hebben 8 vestigingen, 300 vakmensen, 100 servicebussen

Tientallen jaren ervaring

We hebben ruim 60 jaar ervaring met het reviseren en onderhouden van rotating equipment bij waterschappen: Van de tandwielkasten van beluchters tot de pompen in de gemalen. En alles daar tussenin. We kennen de wereld van de waterschappen en hebben meer dan 300 vakmensen in huis om de juiste service te verlenen.

Service & onderhoud

Gecertificeerd vakmanschap

Vakmanschap, kwaliteit en veiligheid staan bij Facta voorop. Vanzelfsprekend beschikken we daarom over onderstaande certificeringen en erkenningen.

Onze certificaten

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie