Zet je wereld in beweging

Kom werken bij Facta

Bekijk onze vacatures

Altijd in beweging

Bedrijven draaiende houden. Dat is wat we doen. Altijd en overal. Zonder ons kunnen bedrijven stil vallen. Daarom staan we altijd voor onze klanten klaar. Door heel Nederland. Dag en nacht. Wat ons allemaal bindt, is de liefde voor het vak. We weten waar we het over hebben. Zijn oplossingsgericht. Delen de passie voor techniek. En elke afspraak die we maken, komen we na. Dat vinden we vanzelfsprekend. Het allerbelangrijkste? Vakmanschap, respect en werkplezier.

Ben jij ook een vakman of vakvrouw die blijven leren belangrijk vindt? Dan pas je bij ons. Wij zijn Facta, wie ben jij?

Welkom aan boord

Als je bij ons komt werken, willen we dat je je zo snel mogelijk thuis voelt. We willen graag dat je het zó naar je zin hebt, dat je lang wilt blijven. We investeren in jou. En luisteren goed naar wat jij wilt en naar jouw ideeën om je te blijven ontwikkelen. Zodat je, net als wij, in beweging blijft. Dat we oog hebben voor jouw gezondheid en veiligheid is logisch.

Onze arbeidsvoorwaarden

Goed geregeld. Daar kun je op rekenen.

Opleiding en doorgroeien

Wil je je verder ontwikkelen? Dat kan altijd. We hebben zelfs een eigen bedrijfsschool. Samen kijken we naar de mogelijkheden en zoeken we naar de ontwikkeling die bij je past.

Een werkweek die bij jou past

Flexibel werken is bij Facta geen probleem. Want niet iedereen wil 40 uur werken. En een goede balans tussen je werk en je privé-leven vinden wij belangrijk.

Reiskosten of bedrijfsauto

We komen je tegemoet in je reiskosten. En werk je in de buitendienst? Dan stellen we een goed ingerichte bedrijfsbus ter beschikking.

Vakantiegeld en vrije dagen

Als je fulltime werkt heb je minimaal 25 verlofdagen en 13 ADV dagen. Deze ADV dagen kun je opnemen of omzetten in salaris. Jij hebt de keuze. In het voorjaar wordt vakantiegeld uitgekeerd dat neerkomt op 8% van je bruto jaarsalaris.

Lekker en gezond

Om gezond en fit te blijven ligt er elke dag vers fruit voor je klaar in de kantines. Ook krijg je 40% korting op een sport abonnement.

Inspanning en ontspanning

We werken hard, maar maken het ook gezellig met elkaar. We organiseren regelmatig uitjes en borrels, hebben een actieve personeelsvereniging en doen samen mee aan (sport)evenementen.

Salaris 

Het is heel simpel: we bieden je een goed salaris, passend bij jouw kennis en ervaring.

De Facta bedrijfsschool

In de Facta Bedrijfsschool combineren we praktijk en theorie met elkaar. Van je collega en vakspecialist leer je meer over bedrijfsspecifieke vakgebieden. Je leert niet alleen hoe de klus moet worden gedaan, maar ook de waaromvraag wordt behandeld. Modules die gegeven worden zijn: draaistroom en gelijkstroom motoren; tandwielkasten; reductoren; generatoren; remmen; frequentieregelaars; pompen en metingen. De modules worden in werktijd op de vrijdag gevolgd. In 2019 hebben 7 collega’s een of meerdere modules succesvol afgerond. Daar hoort uiteraard een certificaat bij.

Werken en leren tegelijk Dat kan bij ons

Ook als je nog niet de relevante diploma’s hebt, kun je bij ons aan de slag. Kies voor werken en leren. Dat is de basis voor groei! Door deze combinatie haal je het maximale uit jezelf, leer je in de praktijk en ben je als werkende verzekerd van een vast inkomen. Als erkend leerbedrijf investeren wij in jou met het doel je in te lijven in de technische branche én in onze organisatie. Benieuwd wat je gaat verdienen als je 4 dagen gaat werken en 1 dag naar school gaat? Neem gerust contact op met onze HR Trainee Anouk Binken.

Echt wat leren tijdens je stage

Stagiaires zijn voor ons een aanwinst! Of het nu gaat om een meeloop- of een afstudeerstage, bij Facta kan het allebei. Als stagiair krijgt je bij ons goede begeleiding. Wij begrijpen namelijk heel goed dat de stageperiode een belangrijke tijd voor jou is. Een tijd waarin je wilt ontdekken wat je goed kunt, wat je wel en niet ligt en of een omgeving als de onze bij jou past. Zit je in je 3e of 4e opleidingsjaar? Bel of mail met onze recruiter Sasja en vraag naar de Facta-specifieke stageopdrachten. We kijken naar je uit!

DAT IS ER ÉÉN VAN FACTA

Wie bij één van onze vestigingen binnenloopt voelt het meteen. Hier doen ze het samen, hier is het gewoon goed. Er hangt gewoon een goede sfeer. Respect hebben we voor elke collega. En dat verwachten we ook terug. Van de directie tot de werkvloer. We willen weten hoe het echt gaat, wat er buiten speelt. Een papiertje? Daar kijken we naar. Maar we kijken vooral naar jou, naar wie je bent. Naar wat jij meeneemt. Naar hoe je in het leven staat. Leren doe je namelijk elke dag, dus dat komt vanzelf goed bij ons.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op!
Bel, mail of stuur een Whatsapp naar onze HR Trainee Anouk Binken.

T: 088 6000 200
M: 06 2207 6300
@: vacatures@facta.nl

Onze vacatures

Spijkenisse & Zevenhuizen • 40 uur

Monteur binnendienst

Voor onze vestigingen Spijkenisse en Zevenhuizen zijn wij op zoek naar binnendienst monteurs

Bekijk vacature

Zevenhuizen • 40 uur

Werkvoorbereider

Kom werken als werkvoorbereider! Een dynamische functie die volop in beweging is. Van calculeren tot factureren. Van inkopen tot plannen.

Bekijk vacature

Zevenhuizen • 40 uur

Pompmonteur

Sleutel je graag aan pompen? Ben jij een gedreven en technisch? Open en eerlijk? Kom werken in onze vestiging in Zevenhuizen

Bekijk vacature

Uitgeest • 40 uur

Monteur Buitendienst

Onze vestiging in Uitgeest is op zoek naar een monteur die met ons mee wil draaien in de buitendienst

Bekijk vacature

Uitgeest & Spijkenisse • 40 uur

Specialist Machine Diagnose

Storingen aan pompen en aandrijvingen willen we liever voorkomen dan genezen. Help jij ons om de conditie van rotating equipment te bepalen? Maak kennis met de nieuwste technologische ontwikkelingen en duik in de wereld van Smart Maintenance.

Bekijk vacature

Appingedam & Spijkenisse & Staphorst & Zevenhuizen • 40 uur

Monteur Buitendienst

Houd je van sleutelen aan rotating equipment en doe je het liefst elke dag wat anders? Word onze nieuwe Monteur Buitendienst!

Bekijk vacature

Nederweert • 40 uur

Pompmonteur Binnen- en Buitendienst

Ben jij een ervaren pompmonteur en toe aan een nieuwe uitdaging?

Bekijk vacature

Wij werken niet met recruiters of uitzendbureaus voor de invulling van onze vacatures