De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Agentschappen

Facta als onderhoudspartner

Onderhoud- en reparatiepartner voor agentschappen, rederijen en zelfstandige schepen

Facta is een ervaren onderhoud- en reparatie partner voor diverse agentschappen en rederijen. Zijn er onderweg problemen aan de rotating equipment aan boord ontstaan dan staan wij 24/7 klaar om deze zo spoedig mogelijk te verhelpen. Met onze uitgebreide maritieme ervaring weten wij raad met alle soorten pompen, elektromotoren, generatoren en tandwielkasten. Onze standplaatsen liggen dicht bij grote havens zoals Rotterdam, IJmuiden, Amsterdam, Vlissingen, Terneuzen, Antwerpen, Eemshaven, Den Helder, Scheveningen, Dordrecht en Maassluis.

Hierdoor kunnen wij het schip binnen zeer korte tijd weer repareren zodat de route weinig tot geen vertraging oploopt. Bovendien beschikken wij over ruim 100 goed opgeleide monteurs die geen uitdaging uit de weg gaan.

Kunt u tijdelijk doorvaren zonder het te reviseren onderdeel? Dan demonteren wij de equipment, reviseren het in onze werkplaats en plaatsen het weer terug zodra u weer in de haven  bent aangekomen. Met onze slimme oplossingen en uitgebreide kennis van alle mogelijkheden op het gebied van rotating equipment maken wij uw schip weer toekomst bestendig.

Ook andere havens in Nederland zijn voor ons goed bereikbaar. Wij zitten met 7 werkplaatsen verspreid door heel Nederland. Voor ieder probleem aan de rotating equipment, van pompstoring tot uitgevallen elektromotor, bent u bij Facta aan het juiste adres.

Krachtige combinatie van service verlenen en technologie

Bij Facta staat service verlenen voorop in alles wat we doen. We zijn dé specialist in rotating equipment en kunnen u compleet ontzorgen. Wie nu een probleem heeft, vraagt nu om een oplossing. En niet morgen. Wij zijn dan ook altijd in de buurt. 24 uur per dag. 7 dagen in de week. We hebben ons gespecialiseerd in smart maintenance, en werken met de nieuwste toepasbare technieken. Door buiten de gebaande paden te denken, kijken we mee waar we kunnen vernieuwen. Elke klant, klein of groot, met een complexe vraag of uitdaging is bij ons op zijn plaats. Hoe complexer de vraag, hoe beter die bij ons past. Zo blijven we onszelf ontwikkelen en houden we onszelf scherp.

Smart Maintenance
WAT U ZOEKT EN VINDT

  • De beste rotating equipment experts
  • De beste oplossing voor uw probleem
  • Vakmensen die zich vastbijten in uw vraagstuk
WAT U ONDERVINDT

  • We doen wat we beloven
  • Klankborden met specialisten
  • Open en eerlijke communicatie
WAT U OOK MOET WETEN

  • We hebben een eigen bedrijfsschool en leiden onze vakmensen zelf op
  • We hebben 8 vestigingen, 300 vakmensen, 100 servicebussen

Ruim 60 jaar ervaring in de maritieme sector

We hebben ruim 60 jaar ervaring met het reviseren en onderhouden van rotating equipment in de marine en offshore sector en werken al jarenlang samen met agentschappen. We kunnen snel handelen en zijn met onze 300 specialisten en 100 servicebussen nooit ver van een oplossing verwijderd.

Service & onderhoud

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie