De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Marine & Offshore

Continu in bedrijf

Servicepartner Marine & Offshore

Met onze jarenlange ervaring in onder meer de scheepsvaart, scheepsbouw, visserij, havens en booreilanden zorgen wij voor betrouwbare rotating equipment zodat de processen in de marine en offshore kunnen blijven draaien. Daarnaast werken wij veel samen met agentschappen.

Van het uitbouwen van generatoren, elektromotoren, tandwielkasten, pompen, thrusters en veiligheden tot het uitvoeren van trilling metingen. Alles kunnen we reviseren, uitlijnen en nieuw aanbieden. Onze ervaren monteurs plaatsen de equipment weer vakkundig terug en zorgen voor een soepel lopend proces.

Wij hebben ruime ervaring in de havens en doen veel onderhoud aan walkranen op de terminals. Onze buitendienst monteurs kunnen ter plaatse onderhoud uitvoeren en, indien nodig, wordt er equipment naar 1 van onze 7 werkplaatsen gebracht zodat deze gereviseerd kan worden.

Offshore is een sector waar Facta goed van dienst kan zijn. Wij onderhouden meerdere booreilanden in de Noordzee en beschikken over monteurs die in het bezit zijn van de benodigde papieren om offshore werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Onze monteurs en technisch specialisten worden regelmatig bijgeschoold en getraind om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Zo kunnen wij altijd de best mogelijke service bieden voor ieder probleem en voldoen wij aan alle eisen.

Krachtige combinatie van service verlenen en technologie

Bij Facta staat service verlenen voorop in alles wat we doen. We zijn dé specialist in rotating equipment en kunnen u compleet ontzorgen. Wie nu een probleem heeft, vraagt nu om een oplossing. En niet morgen. Wij zijn dan ook altijd in de buurt. 24 uur per dag. 7 dagen in de week. We hebben ons gespecialiseerd in smart maintenance, en werken met de nieuwste toepasbare technieken. Door buiten de gebaande paden te denken, kijken we mee waar we kunnen vernieuwen. Elke klant, klein of groot, met een complexe vraag of uitdaging is bij ons op zijn plaats. Hoe complexer de vraag, hoe beter die bij ons past. Zo blijven we onszelf ontwikkelen en houden we onszelf scherp.

Smart Maintenance
WAT U ZOEKT EN VINDT

  • De beste rotating equipment experts
  • De beste oplossing voor uw probleem
  • Vakmensen die zich vastbijten in uw vraagstuk
WAT U ONDERVINDT

  • We doen wat we beloven
  • Klankborden met specialisten
  • Open en eerlijke communicatie
WAT U OOK MOET WETEN

  • We hebben een eigen bedrijfsschool en leiden onze vakmensen zelf op
  • We hebben 8 vestigingen, 300 vakmensen, 100 servicebussen

Tientallen jaren ervaring

We hebben ruim 60 jaar ervaring met het reviseren en onderhouden van rotating equipment in de marine en offshore sector: van het uitbouwen van generatoren tot het doen van trilling metingen. En alles daar tussenin. We kennen het klappen van de zweep en hebben meer dan 300 vakmensen in huis om de juiste service te verlenen.

Service & onderhoud

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie