De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Tandwielkasten

Voor het juiste koppel en toerental

Merkonafhankelijk

Bij Facta zijn we merkonafhankelijk. Dat geeft ons vrijheid van handelen. Natuurlijk hebben we wel onze voorkeuren en werken we het liefst met A-merken. 

Alle kennis in huis

Onze vakmensen weten alles van aandrijftechniek. Voor revisie en onderhoud. We staan dag en nacht voor u klaar en weten van aanpakken.

Eigen verspaningsafdeling

Binnen Facta hebben we onze eigen draai- & freesmachines. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van de planning van derden en kunnen we snel handelen.

VAN KLEINE TOERENTALLEN TOT GROTE VERMOGENS

De wereld van tandwielkasten is groot. Ze zijn er in vele soorten en maten. Of we het nu hebben over tandwielkasten bij containerterminals, koeltorens, asfaltcentrales of voedingsmiddelenindustrie; reviseren en onderhouden is ons vak. Service staat bij ons voorop in alles wat we doen.

ALTERNATIEVEN EN MOGELIJKHEDEN

Mocht u een storing aan uw tandwielkast hebben, dan staan wij voor u klaar. Dag en nacht. Wij weten als geen ander wat de impact van stilstand is. Levertijden van 4-8 weken voor originele tandwielkasten of onderdelen is geen uitzondering. Maar maakt u zich geen zorgen. Facta kent de weg. Wij leveren alternatieven en mogelijkheden om deze levertijden fors te verminderen. Wij zullen er alles aan doen om uw tandwielkast zo snel mogelijk weer in beweging te krijgen.

LIEVER GEEN STRESS

Het voorkomen van storingen is altijd beter dan genezen. Wij kunnen de conditie van uw tandwielkast actief in de gaten houden. Dit doen wij bijvoorbeeld door middel van trillingsmetingen of online monitoren. Wij lopen voorop in Smart maintenance en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Door slim te werken kunnen we helpen om kosten én stress te besparen. We gaan hierover graag met u in gesprek.

Smart Maintenance

WE ZIJN ONAFHANKELIJK MAAR
DOEN HET NIET ALLEEN

Bij Facta zijn we merkonafhankelijk. Dat geeft ons vrijheid van handelen. Natuurlijk hebben we wel onze voorkeuren en werken we het liefst met A-merken. We zoeken voor elke situatie de beste oplossing.

Gecertificeerd vakmanschap

Vakmanschap, kwaliteit en veiligheid staan bij Facta voorop. Vanzelfsprekend beschikken we daarom over onderstaande certificeringen en erkenningen.

Onze certificaten

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie