Skip to main content
De pagina wordt geladen...

Wij nemen onze
verantwoordelijkheid

Voor mens, milieu en maatschappij

Verbinding met mens, milieu en maatschappij

Bij Facta snappen we dat ons handelen invloed heeft op mens, milieu en maatschappij. Wij nemen daarom bewust onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. En dat doen we niet omdat het moet, maar omdat we dat willen.

Onze mensen

Onze mensen maken Facta. We zijn trots en zuinig op ze. We luisteren écht naar ze en bieden oplossingen als ze ergens tegenaan lopen. We vinden het belangrijk dat mensen in beweging blijven in een wereld die continu verandert. Facta is de plek waar je kunt (door)groeien. Het vak leer je in de praktijk, op de vloer. Van elkaar en met elkaar. Daarnaast blijven we ons ontwikkelen door opleiding en training. We zijn betrokken bij de gezondheid van onze vakmensen. Zo stimuleren we gezond eten, sporten en bewegen. Hoe zich dat uit? In onze kantines vind je gratis vers fruit. Medewerkers kunnen voor een gereduceerd tarief sporten. En in plaats van de dag zittend door te brengen, hebben wij op kantoor bureaus om aan te staan.

Milieu

De aarde is ons grootste goed dat we doorgeven aan de volgende generatie. Bij Facta zijn we dan ook constant in beweging om onze werkprocessen te vrijwaren van milieudruk. Denk hierbij aan afvalreductie & -scheiding en CO₂ verlaging. Maar de grootste impact die wij kunnen maken is op het productieproces van onze klanten. We zijn niet voor niets specialist in Smart Maintenance

Smart Maintenance

Maatschappij

Jongeren zijn de toekomst. Binnen Facta hebben wij diverse projecten waarmee we scholieren enthousiast proberen te krijgen voor de techniek én ons bedrijf. Uiteraard kun je bij ons stage lopen en doen we er alles aan om je in deze periode zo goed mogelijk te begeleiden. Daarnaast geven we sollicitatietraining aan vmbo-leerlingen om hun kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren. En mocht het nu toch allemaal anders lopen dan verwacht… Via het UWV hebben wij de afgelopen jaren meerdere mensen bij Facta een nieuwe start op de arbeidsmarkt laten maken. Immers, iedereen verdient de mogelijkheid om mee te doen in onze maatschappij.

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie