De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Multi-inzetbare ventilatoren

Direct uit voorraad te leveren

Neem contact met ons op
  • Hoge opbrengst
  • Geluidsarm
  • Energiezuinig
  • Verschillende uitvoeringen

Facta zet uw lucht in beweging

Dat er verschillende redenen zijn om ventilatoren in te zetten, dat hoeven wij u niet te vertellen. Nu de zomer er aan komt is de voornaamste reden misschien wel om met behulp van onze ventilator een aangename temperatuur in uw werkruimte te creëren. Maar of het nu het gaat om het verdrijven van een hete zomer, het afkoelen van broodjes, het drogen van de bloembollen of het ontdooien van vis; de ventilatoren van Facta voldoen aan uw verwachting.

Kwaliteit staat voorop

De kwaliteit van onze ventilatoren is zoals u van al onze diensten en producten gewend bent; hoog dus. Onze ventilatoren zijn krachtig, energiezuinig en geluidsarm. Tevens is hij verkrijgbaar in verschillende configuraties. Of u nu op zoek bent naar een enkele of dubbele uitvoering. Met of zonder regelaar. Verrijdbaar of voor aan het plafond. Facta zet uw lucht in beweging.

KLANTEN AAN HET WOORD

“Al jaren zetten we de ventilatoren van Facta in tijdens een ozonbehandeling van auto’s. Hiermee kunnen we nare luchtjes van onder meer honden of rook neutraliseren. Daarnaast zorgen de ventilatoren er in de warme zomermaanden voor dat we lekker koel kunnen werken. Multi-inzetbaar dus, die ventilatoren. Handig toch?”

Martijn Commandeur | Directeur Indoor Carwash

Technische specificaties

Download hier de datasheet

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze ventilatoren of wilt u een bestelling plaatsen? Neem gerust contact met één van onze productspecialisten. Bel of mail naar:

T: 088 6000 206
@: verkoop@facta.nl

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie