home > Nieuws > Walco Repair BV wordt Facta Spijkenisse BV

Walco Repair BV wordt Facta Spijkenisse BV.

02
06

Walco Repair gaat vanaf 1 juni a.s. verder onder de naam Facta Spijkenisse.

Zoals bekend is Walco enkele jaren onderdeel van Facta. Het bedrijf is hiermee uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor het leveren van service aan uw rotating equipment bij u op locatie of bij ons in de werkplaats.

 

Door de kracht van Walco en Facta te verbinden ontstaat  een unieke combinatie van vaardigheden en kennis. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog breder bedienen en als één merk een leidende rol spelen op het gebied van van service en onderhoud.

 

Service. Is waar het om draait binnen onze dienstverlening. Service staat bij ons voor snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Facta is een betrouwbare partner in aandrijftechniek,  lifttechniek, besturingstechniek, riool,- en pomptechniek. Facta levert, onderhoud en reviseert uw rotating equipment, pompinstallaties en besturingspanelen.

 

De meest complete specialist

Hiermee hebben we zowel de elektrotechnische  als mechanische kennis van het gehele proces in huis. Van het verhelpen van een storing tot preventief/predictief onderhoud op maat. Van het reviseren elektromotor /generator tot een tandwielkast.

Onze mensen zijn specialisten met een ongekend vakmanschap en uiterst hoge betrokkenheid. Onze specialisten zetten zich graag in om problemen bij onze klanten te verhelpen, of nog liever… te voorkomen.